Ceta Sibiu a găsit soluţia pentru o piele frumoasă Ceta Sibiu a găsit soluţia pentru o piele frumoasă
Știti deja că pielea tenului şi cea a mâinilor este cea mai expusă, fiind afectată de diferiţi factori de mediu, dar şi de anumite... Ceta Sibiu a găsit soluţia pentru o piele frumoasă

Știti deja că pielea tenului şi cea a mâinilor este cea mai expusă, fiind afectată de diferiţi factori de mediu, dar şi de anumite acţiuni zilnice, precum o curăţare agresivă cu apă fierbinte, detergenţi sau săpunuri dure, mici zgârieturi sau arsuri accidentale. Tocmai de aceea este esenţial să o hidratăm folosind creme ce restabilesc sănătatea şi elasticitatea pielii.

Cu peste 20 de ani de experienţă în valorificarea proprietăţilor curative ale plantelor, Ceta Sibiu a găsit soluţia pentru o piele frumoasă folosind proprietățile calmante şi regenerative ale gălbenelelor. Au apărut astfel unele dintre cele mai apreciate şi cunoscute produse din România:

  • crema-tip-balsam-cu-extract-total-de-galbenele copyCrema tip balsam cu extract total de gălbenele (unguentul nostru de gălbenele) este unul dintre cele mai apreciate unguente, fiind un remediu ideal pentru tenul normal sau uscat, dar şi pentru masaj. Ajută în tratarea pielii uscate și crăpate, a degerăturilor, având o acţiune antiinflamatoare, nutritivă şi antiseptică. După folosirea lui, pielea se regenerează, fiind activată circulaţia sangvină, iar echilibrul pielii este asigurat de un strat protector care menţine sănătatea pielii.
  • CETA crema de maini-page-001Crema de mâini extrahidratantă cu gălbenele şi fosfolipide este pregătită folosind tehnologia modernă şi proprietăţile vindecătoare ale plantelor tradiţionale româneşti. Astfel rezultă o compoziţie unică, în care fosfolipidele, esenţiale sănătăţii pielii, se îmbină cu acţiunea cicatrizantă şi antioxidantă a gălbenelelor. Pielea mâinilor se repară, devine moale şi fină, iar hidratarea rămâne chiar şi după spălare.

Produsele Ceta Sibiu se găsesc în magazine naturiste, farmacii şi hypermarket-uri.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.