Travel Trends: Shanghai Disneyland se deschide în iunie 2016 Travel Trends: Shanghai Disneyland se deschide în iunie 2016
După cum vă povesteam vara trecută, Disney va inaugura în acest an un nou parc tematic. Anunțat inițial pentru primăvara acestui an, Shanghai Disney... Travel Trends: Shanghai Disneyland se deschide în iunie 2016

După cum vă povesteam vara trecută, Disney va inaugura în acest an un nou parc tematic. Anunțat inițial pentru primăvara acestui an, Shanghai Disney Resort își va deschide porțile pe 15 iunie 2016.Parcul este primul deschis de Disney în ultimul deceniu. Cel mai recent parc de distracții a fost deschis în Hong Kong.

Shanghai Disney Resort este un proiect în valoare de 5,5 miliarde de dolari construit de operatorul celebrelor Disneyland și Disney World alături de Shanghai Shendi Corp. Acesta va fi al șaselea de acest gen din lume și al treilea din Asia.

Disney a început construcția parcului de distracții în luna aprilie 2011, acesta fiind amplasat în districtul Pudong din Shanghai, una dintre cele mai bogate regiuni din China. Acesta face parte dintr-o zonă ce se întinde pe o suprafață de 20 de kilometri pătrați, dedicată turismului, chiar în apropierea aeroportului Pudong.

Cum va arăta Shanghai Disneyland, primul resort al Disney din ultimul deceniu

Pe lângă zonele de distracție, Shanghai Disney (ce se întinde pe 389 hectare) va avea două resorturi gata să găzuiască oaspeții parcului (Shanghai Disneyland Hotel – cu un design Art Nouveau – și Toy Story Hotel – creat pe baza filmelor de animație ale Pixar), unde aceștia vor fi întâmpinați cu jocuri de societate chinezești, pe durata sejurului putând exersa arta caligrafiei, o zonă de shopping și de distracție, un parc cu o suprafață de 39 de hectare, dar și un teatru cu 1.200 de locuri unde va rula prima producție în mandarină a The Lion King. shanghai-disneyland

“Odată cu deschiderea sa din luna iunie, Shanghai Disney va fi o destinație de top aducând la un loc tot ceea ce este authentic Disney și particular culturii chineze”, au declarat reprezentanții Disney.

Forța fie cu voi: parcuri tematice Star Wars înDisneyland și Disney World

Shanghai Disneyland va cuprinde șase zone de distracție tematice (de la Tomorrowland, la Michey Avenue, Adventure Isle, Fanstasyland, Treasure Cove sau Gardens of Imagination), unde vizitatorii se pot întâlni cu personaje din universul Disney și nu numai: eroii din Star Wars, Iron Man, Spider Man, sau Buzz Lightyear. În plus, zodiacul chinezesc va fi reinterpretat ca și 12 dintre personajele Disney și Pixar în cadrul expoziției Garden of the Twelve Friends.

Piesa centrală a parcului, Enachanted Storybook Castle, va fi cel mai înalt castel Disney și primul care va reprezenta toate prințesele Disney. Totodată, acesta va avea reprezentat și un bujor auriu, considerat în trecut ca fiind floarea națională a Chinei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.