Wizz Air ne duce de la București la Lisabona cu o săptămână mai devreme decât Blue Air Wizz Air ne duce de la București la Lisabona cu o săptămână mai devreme decât Blue Air
Așa cum vă anunțam pe pagina noastră de Facebook la finalul săptămânii trecute, Wizz Air, una dintre cele mai mari companii aeriene low-cost din... Wizz Air ne duce de la București la Lisabona cu o săptămână mai devreme decât Blue Air

Așa cum vă anunțam pe pagina noastră de Facebook la finalul săptămânii trecute, Wizz Air, una dintre cele mai mari companii aeriene low-cost din Europa Centrală și de Est, deschide o nouă rută de la București către capitala Portugaliei, Lisabona.Zborurile vor începe pe 22 mai 2016 și vor fi operate de două ori pe săptămână, în zilele de miercuri si duminică. Aceasta este prima rută Wizz Air între România și Portugalia.

Anunțul vine la câteva zile după ce un alt operator de pe piața locală, Blue Air, a anunțat introducerea rutei București-Lisabona începând cu data de 2 iunie.

Cu acest nou serviciu, Wizz Air oferă în prezent 42 de rute spre 15 țări din București, inclusiv o rută internă între București și Cluj-Napoca.

4,5 mil. români au văzut Europa cu bilete low cost. Bilanțul Wizz Air pentru 2015

Unul dintre cele mai importante centre economice ale continentului la ora actuală, Lisabona este unul dintre cele mai vechi orașe din Europa de Vest, și este, de asemenea, una dintre destinațiile turistice cele mai vizitate, datorită climei blânde, gastronomiei renumite și patrimoniului cultural bogat.

Ruta București-Lisabona, preluată de Blue Air – UPDATE

Tarifele pentru noua rută încep de la 179 lei pe segment de zbor și sunt deja puse în vânzare pe www.wizzair.com.

Tamara Mshvenieradze, Corporate Communications Manager la Wizz Air, a declarat: “Cu doar câteva zile în urmă am anunțat două noi rute din București către Budapesta și Cluj-Napoca, și astăzi, suntem bucuroși să adăugăm o altă destinație minunată, de la Bucuresti către Lisabona, care este acum accesibilă la tarifele reduse WIZZ. Continuăm să extindem rețeaua din România și să ne asigurăm că clienții noștri se pot bucura de tarife reduse zi de zi alături de serviciile excelente de la bord asigurate de către echipajele românești. De asemenea, sperăm că noua rută va contribui la consolidarea relațiilor de afaceri dintre cele două țări, precum și la susținerea sectoarelor de turism și de cazare în condițiile în care așteptăm cu nerăbdare să transportăm cât mai mulți călători români fericiți, în scopuri de relaxare sau de afaceri.”

NOUA RUTĂ WIZZ AIR DE LA BUCUREȘTI:

Ruta Zile Dată începere Tarife de la *
București – Lisabona miercuri, duminică 22 mai 179 RON

Wizz Air este cea mai mare companie low-cost din Europa Centrală şi de Est, care operează o flotă de 65 de aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 400 de rute de la 23 de baze, ce asigură conexiunea între 118 destinaţii din 38 de ţări. Compania a transportat 19,2 milioane de pasageri în 2015. Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ și este inclusă în calculul indicilor FTSE 250 și FTSE All-Shares.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.