Lagardère Travel Retail a inaugurat prima cafenea So! Coffee din București Lagardère Travel Retail a inaugurat prima cafenea So! Coffee din București
Lagardère Travel Retail a inaugurat prima cafenea So! Coffee din București. Localul este amplasat în Gara de Nord, are o capacitate de 80 de... Lagardère Travel Retail a inaugurat prima cafenea So! Coffee din București

Lagardère Travel Retail a inaugurat prima cafenea So! Coffee din București. Localul este amplasat în Gara de Nord, are o capacitate de 80 de locuri și a presupus o investiție de peste 150.000 Euro. Noua cafenea So! Coffee Gara de Nord oferă trecătorilor cafea, specialități din cafea și gustări proaspete, într-o atmosferă prietenoasă.

Cafeneaua So! Coffee din Gara de Nord are la bază conceptul “coffee & more” – cafeaua proaspăt măcinată, de calitate premium, este însoțită de mai multe tipuri de gustări pregătite chiar în bucătăria localului: produse de patiserie, sandwich-uri, deserturi și altele.

În completarea meniului variat, atmosfera cafenelei a fost creată pentru a oferi o pauză de relaxare și liniște într-unul dintre cele mai agitate puncte de tranzit din țară. Astfel, So! Coffee se diferențiază de restul locațiilor prezente în Gara de Nord printr-un design interior premium, care îmbină elemente de inspirație industrială cu elemente organice (plante, lumină), pentru a crea o ambianță unică – minimalistă și, în același timp, caldă și confortabilă. De acum, așteptarea trenului sau a celor dragi este mai plăcută pentru călători, fie că se opresc la So! Coffee sau aleg să se răsfețe din mers.

So! Coffee este cea de-a patra locație pe care Lagardère Travel Retail o deschide în Gara de Nord. Pentru a veni în întâmpinarea clienților cu toate produsele de care au nevoie în călătoria lor, grupul operează deja în Gara de Nord București două magazine de tip news & convenience, sub brandul Relay și un restaurant Subway în sistem de franciză.

„Compania Lagardère Travel Retail a inaugurat cafeneaua So! Coffee la Gara de Nord pentru a pune la dispoziția călătorilor un loc primitor în care își pot răsfăța simțurile cu o cafea aromată și alte produse delicioase. Deși nou pe piața foodservice din București, suntem convinși că brandul So! Coffee se va bucura de o primire călduroasă din partea celor care călătoresc cu trenul și nu numai”, a declarat Petruța Ioniță, Head of Marketing&Store Planning.

Brandul So! Coffee face parte din portofoliul Lagardère Travel Retail. În afară de cafeneaua concept din București, compania mai operează în România două cafenele sub brandul So! Coffee, în Aeroportul Internațional Avram Iancu din Cluj-Napoca și Aeroportul Internațional Traian Vuia din Timișoara.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.