Isabelle Pleska, noul director general al Praktiker România Isabelle Pleska, noul director general al Praktiker România
Isabelle Pleska a fost numită în funcția de Director General al companiei PRAKTIKER ROMÂNIA,  poziție ocupată anterior de Michael Krahn. Isabelle Pleska a deținut... Isabelle Pleska, noul director general al Praktiker România

Isabelle Pleska a fost numită în funcția de Director General al companiei PRAKTIKER ROMÂNIA,  poziție ocupată anterior de Michael Krahn.

Isabelle Pleska a deținut până în prezent  funcția de Director de Strategie în cadrul companiei, contribuind în ultimele luni la dezvoltarea strategică a brandului Praktiker.

Pleska are o vastă experiență în domeniul DIY, a condus pentru mai bine de zece ani operațiunile din România ale unui alt retailer de profil.

Fluentă în română, engleză, franceză și maghiară, Pleska a dezvoltat proiecte de succes, atât pe piața locală de DIY, cât și pe cea externă.

Praktiker România deține în prezent 28 magazine în 24 de orașe din țară. Oferta Praktiker cuprinde peste 40.000 de produse, incluzând decorațiuni pentru interior și exterior, produse sanitare, mobilă, electronice și electrocasnice, produse pentru gradinărit și materiale de construcții.

Sursa foto: BusinessMagazin.ro

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.