Hot list 2016: ce nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba anul acesta Hot list 2016: ce nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba anul acesta
La inceputul fiecarui an ne facem o lista de rezolutii, dar si un “wish list” de haine si de accesorii care sa aduca un... Hot list 2016: ce nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba anul acesta

La inceputul fiecarui an ne facem o lista de rezolutii, dar si un “wish list” de haine si de accesorii care sa aduca un “suflu” nou garderobei! Vorbim despre acele piese “must-have”, fara de care nu putem intra in actualitate, daca vrem cu adevarat sa tinem pasul cu trend-urile.Inca din toamna anului trecut, casa de moda britanica Burberry a trasat prin linii precise tendintele pentru anul 2016. Prin colectia “Functionregalia”, Christopher Bailey (Chief Creative si Chief Executive Burberry) a mixat croieli si elemente care aduc in prim plan mostenirea brand-ului britanic, cu functionalitatea unor accesorii tineresti.

Pastreaza in garderoba ta jachetele military piesele din dantela, fie ca vorbim de rochii maxi sau de trench-uri, si adu o nota actual prin accesorii inovative. Propunerile anului viitor sunt rucsacul din gabardina, sandalele sport cu talpa plata si elemente decorative aurii, ce au “defilat” deja pe catwalk.

Tot pe hot-list-ul anului 2016 se afla si noile genti “Bucket Backpack”, produse in Italia, dupa un design realizat in Londra. Sunt prevazute cu curele ajustabile si au detalii metalice realizate manual, ce pastreaza aerul boem al colectiei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.