Alexandrion își extinde portofoliul și lansează Alexander Gin Alexandrion își extinde portofoliul și lansează Alexander Gin
Alexandrion Grup România, liderul pieţei producătorilor locali de băuturi spirtoase, anunță lansarea Alexander Gin, produs și îmbuteliat în fabrica proprie din comuna Bucov, arealul... Alexandrion își extinde portofoliul și lansează Alexander Gin

Alexandrion Grup România, liderul pieţei producătorilor locali de băuturi spirtoase, anunță lansarea Alexander Gin, produs și îmbuteliat în fabrica proprie din comuna Bucov, arealul Dealu Mare, județul Prahova. Acesta este singurul gin din România produs exclusiv din distilat.

“Ceea ce diferențiază Alexander Gin de toate celelalte tipuri de gin este faptul că fructele de ienupăr și celelalte ingrediente sunt distilate în alcool de origine agricolă. Astfel, aroma sa se obține în mod direct, și nu prin adăugarea ulterioară a unor esențe”, a declarat Răzvan Vasile, director comercial Alexandrion Grup România.

Alexander Gin, cu o concentrație alcoolică de 41,5% vol., va fi disponibil, începând cu finalul lunii ianuarie, în toată țara, atât în circuitul de retail, cât și în rețeaua horeca. Prezentarea sa vine într-o sticlă de 700 de mililitri, de culoare închisă, ce păstrează integritatea lichidului, în cazul expunerii la lumină.

“Acesta este un produs la care am lucrat intens mai bine de un an de zile și în care ne-am pus toată priceperea și eforturile, astfel încât să fie cu adevărat competitiv pe piață și să poată intra rapid în preferințele consumatorilor”, a adăugat Răzvan Vasile.

Lansarea Alexander Gin continuă demersurile Alexandrion Grup România de a-și extinde portofoliul de băuturi spirtoase cu produse noi, create integral în fabrica din județul Prahova. Ca și în anii precedenți, și în 2016 focusul companiei va fi pe băuturile distilate din fructe.

Alexander Gin 1

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.