Adele a stabilit un nou record: un miliard de vizualizări pe YouTube Adele a stabilit un nou record: un miliard de vizualizări pe YouTube
Cântăreața britanică Adele a stabilit un nou record, atingând un miliard de vizualizări pe YouTube cu balada sa romantică “Hello”, primul videoclip de pe... Adele a stabilit un nou record: un miliard de vizualizări pe YouTube

Cântăreața britanică Adele a stabilit un nou record, atingând un miliard de vizualizări pe YouTube cu balada sa romantică “Hello”, primul videoclip de pe această platformă care a ajuns la acest număr de vizualizări în numai 88 de zile, relatează AFP, citat de Agerpres.

Videoclipul lui Adele în culori sepia, cu o durată de 6 minute, a detronat piesa “Gangnam Style”, care atinsese 1 milliard de vizualizări în 160 de zile de la postarea sa online. Coregrafia antrenantă a sud-coreeanului Psy continuă totuși să dețină recordul absolut pe YouTube, cu 2,5 de miliarde de vizualizări.

În cercul foarte restrâns al artiștilor care depășesc un miliard de vizualizări se află și vedeta pop americană Taylor Swift cu piesa ei “Blank Space”, care numără 1,4 milliarde vizualizări.

 No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.