UPGRADER, programul unde startup-urile pot deveni afaceri de succes. Cui este destinat? UPGRADER, programul unde startup-urile pot deveni afaceri de succes. Cui este destinat?
UPGRADER este un nou program de antreprenoriat care are ca obiectiv sprijinirea unui număr cât mai mare de antreprenori români în dezvoltarea propriilor afaceri... UPGRADER, programul unde startup-urile pot deveni afaceri de succes. Cui este destinat?

UPGRADER este un nou program de antreprenoriat care are ca obiectiv sprijinirea unui număr cât mai mare de antreprenori români în dezvoltarea propriilor afaceri de succes.Prima ediție se va desfășura între 20 februarie și 30 martie 2016, când, timp de 6 saptămâni, antreprenorii selectați vor trăi o experiența complexă, care îi va aduce la un nou nivel, atât personal, cât și profesional.

Programul reunește oameni din mediul business cu o bogată experiență în antreprenoriat, training și coaching, investitori și companii care vor susține afacerile din program cu servicii B2B.

Ce oferă UPGRADER antreprenorilor

În timpul celor 6 săptămâni, antreprenorii vor beneficia de 8 workshop-uri, organizate în noul hub We Love Digital Unirii, mentorat 1 la 1 oferit de către antreprenori cu experiență, o serie de ședințe de life coaching 1 la 1, conexiuni cu investitori, un concurs de pitching și posibilitatea de a caștiga premii în valoare de mii de euro pentru startup-ul lor.

La finalul programului, participanții vor avea definite un plan de business pe termen lung, o nouă rețea de contacte de business, o pregatire antreprenorială superioară.

Cine se poate inscrie in program

Pot intra în program fie antreprenori care dețin un startup, fie cei care au o idee bine conturată și care sunt hotărâți să o lanseze în următoarele luni. Astfel, UPGRADER este deschis pentru orice tip de activitate.

Înscrierile se fac online, completând formularul disponibil pe site-ul www.startUpgrader.ro până la data 16 februarie 2016.

Ce pot caștiga participanții

În cadrul compețitiei de pitching UPGRADER Arena, cel mai bun antreprenor din program va câștiga cupa ediției și un premiu în valoare de mii de euro. Antreprenorii clasați pe locurile 2 și 3 vor fi, de asemenea, recompensați.

În ceea ce priveste premiile, lista acestora este în creștere, în acest moment fiind incluse pachete de acces în hub-ul We Love Digital Unirii, servicii de promovare video oferite de către Popcorn Set, pachete de acces al serviciului ListaFirme.ro, consultanță în strategie de marketing și creație oferite de către agenția Wave Division.

UPGRADER startup businessMai mult, participanții care se vor implica cel mai mult în activitațile propuse în cadrul programului UPGRADER, pe parcursul celor 6 saptămâni, au șansa să se afle printre primii 3 care vor fi recompensați cu 20% din tariful de înscriere achitat.

Programul UPGRADER va fi organizat periodic, la interval de 2 luni. Alumni UPGRADER vor beneficia de suportul comunitătii de antreprenori pe termen lung, acces la evenimente, informații și beneficiile oferite de către partenerii care doresc să susțină antreprenoriatul românesc.

Printre trainerii și mentorii care s-au alăturat programului pâmă la acest moment se numără Bogdan Tudor – Fondator Class It, Dan Ștefan – Co-Fondator Autonom Rent A Car, Tiberiu Felber – Fondator Coaching Essence, Al Kamara – Fondator Wave Division, Dragoș Nicolaescu –  Lean Startup Mentor, Matei Dumitrescu – Business Mentor, Cristian Nicolae – Co-Fondator Soft Expert Mobility, Ozana Giușcă –  Fondator Tooliers, Eugen Mihai – Fondator The Elite Negotiator, Doina Hublea – Coach Coaching Essence.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.