Nintendo, la primul nume pe dispozitive mobile. Când se lansează? Nintendo, la primul nume pe dispozitive mobile. Când se lansează?
A trecut ceva timp până ce gigantul japonez Nintendo, una dintre cele mai mari companii de dezvoltare și publicare de jocuri video, a decis... Nintendo, la primul nume pe dispozitive mobile. Când se lansează?

A trecut ceva timp până ce gigantul japonez Nintendo, una dintre cele mai mari companii de dezvoltare și publicare de jocuri video, a decis să facă pasul în industria de mobile gaming.În ciuda cererilor din partea fanilor, și, de ce nu, a trendului industriei, care a îmbrățisat fără a sta pe gânduri dispozitivele mobile ca un nou mijloc de a atrage fani, cei de la Nintendo au fost prudenți în lansarea jocurilor pe smartphone-uri și tablete.

Compania anunța încă din toamna anului trecut intrarea pe segmentul de mobile prin Miitomo. Cu toate că acesta este mai mult o aplicație menită să extindă comunicarea între userii personajelor Mii, oficialii Nintendo sunt pe punctul de a face primii pași în mobile.

În esență, jocul pe care compania îl va lansa în luna martie, este o aplicație de mesagerie. Deși anunțul reprezentanților companiei este destul de ambiguu, lăsând să se înțeleagă că, în continuare, cea mai mare parte a investițiilor vor fi tot către zona consolelor, Miitomo va marca intrarea oficialală a Nintendo pe segmentul aplicațiilor pentru dispozitive mobile. Sperăm ca următorul nume să fie chiar un joc din portofoliul japonezilor faimoși pentru Mario, Legend of Zelda, Donkey Kong.

FacebookTwitterGoogle+PinterestLinkedInWhatsApp

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *