Nintendo, la primul nume pe dispozitive mobile. Când se lansează? Nintendo, la primul nume pe dispozitive mobile. Când se lansează?
A trecut ceva timp până ce gigantul japonez Nintendo, una dintre cele mai mari companii de dezvoltare și publicare de jocuri video, a decis... Nintendo, la primul nume pe dispozitive mobile. Când se lansează?

A trecut ceva timp până ce gigantul japonez Nintendo, una dintre cele mai mari companii de dezvoltare și publicare de jocuri video, a decis să facă pasul în industria de mobile gaming.În ciuda cererilor din partea fanilor, și, de ce nu, a trendului industriei, care a îmbrățisat fără a sta pe gânduri dispozitivele mobile ca un nou mijloc de a atrage fani, cei de la Nintendo au fost prudenți în lansarea jocurilor pe smartphone-uri și tablete.

Compania anunța încă din toamna anului trecut intrarea pe segmentul de mobile prin Miitomo. Cu toate că acesta este mai mult o aplicație menită să extindă comunicarea între userii personajelor Mii, oficialii Nintendo sunt pe punctul de a face primii pași în mobile.

În esență, jocul pe care compania îl va lansa în luna martie, este o aplicație de mesagerie. Deși anunțul reprezentanților companiei este destul de ambiguu, lăsând să se înțeleagă că, în continuare, cea mai mare parte a investițiilor vor fi tot către zona consolelor, Miitomo va marca intrarea oficialală a Nintendo pe segmentul aplicațiilor pentru dispozitive mobile. Sperăm ca următorul nume să fie chiar un joc din portofoliul japonezilor faimoși pentru Mario, Legend of Zelda, Donkey Kong.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.