Cum să ai o iarnă COOLorată cu Diane Marie Studio? Cum să ai o iarnă COOLorată cu Diane Marie Studio?
Înfruntă iarna geroasă și ghețușul de afară cu zâmbetul pe buze, cu seninătate și bucurie. Atâta timp cât porți încălțămintea potrivită, nimic nu-ți poate... Cum să ai o iarnă COOLorată cu Diane Marie Studio?

Înfruntă iarna geroasă și ghețușul de afară cu zâmbetul pe buze, cu seninătate și bucurie. Atâta timp cât porți încălțămintea potrivită, nimic nu-ți poate sta în cale. Diane Marie îți colorează iarna și viața printr-o colecție diversificată de încălțăminte dedicată sezonului rece.  

Cizmele, ghetele și bocancii sunt un must have în timpul iernii, dar de ce să alegi doar modele confortabile și călduroase, când poți alege modele care să fie și colorate, haioase și pline de personalitate? Colorează-ți iarna cu încălțăminte colorată, veselă și ușor de asortat, care vine în contrast cu vremea mohorâtă și geroasă din lunile de iarnă.

Modelele army, country, înalte, joase sau cele cu buline simpatice sunt din piele naturală, sunt îmblănite, au talpa antiderapantă și sunt numai bune pentru vremea de afară. Mai mult decât atât, sunt soluția ideală pentru ținutele casual și ieșirile cu prietenii în oraș.

Pentru o seară specială sau o petrecere glamorous, poți opta pentru o pereche de cizme Diane Marie din piele naturală întoarsă, elegante, de culoare bordeaux, cu toc amețitor, dar extrem de confortabile datorită platformei ascunse.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.