Burberry i-a adus un tribut lui David Bowie in show-ul masculin, toamna-iarna 2016 Burberry i-a adus un tribut lui David Bowie in show-ul masculin, toamna-iarna 2016
Casa de moda britanica, Burberry ne-a surprins inca o data prin noua colectie de toamna-iarna 2016, intitulata sugestiv “Something Old, Something New, Something Borrowed,... Burberry i-a adus un tribut lui David Bowie in show-ul masculin, toamna-iarna 2016

Casa de moda britanica, Burberry ne-a surprins inca o data prin noua colectie de toamna-iarna 2016, intitulata sugestiv “Something Old, Something New, Something Borrowed, Something Blue”. Prezentata in Kensington Gardens, din Londra, aceasta reprezinta o “sarbatorire” a unificarii diferitelor stiluri “ready to wear”, propuse de brand-ul britanic de lux.

Modelele, printre care s-au aflat Sol Goss, Louie Johnson, actorul  si solistul Kris Wu (aflat la debut in calitatea de model), au defilat pe un podium, special creat pentru acest eveniment, in tinute ce pun accent pe stilul relaxat, de week-end.

Trench-urile, jachetele military si bomber, parka si duffle coats au fost mixate intr-un mod inedit cu treninguri, pantaloni evazati, jeans, polo-uri si accesorii noi. Paleta cromatica impune nuante de albastru navy, verde si rosu military, camel, mustar, gri, galben miere si negru, iar ca materiale predomina lana, casmirul, mohairul, tweedul, gabardina, denimul si jerseul din viscoza.

Cu ocazia lansarii acestei colectii, Burberry a introdus accesorii  noi, precum geanta Satchel, pantofii Driver, Derby si Sneaker, si esarfe din casmir.

Modelele au purtat make-up cu sclipici pentru a aduce un tribut stilului impus de celebrul David Bowie. Coloana sonora a show-ului a fost asigurata de Benjamine Clementine care a interpretat live melodiile “Condolence”, “At Least For Now”, “Nemesis” si “Adios”, incluse pe albumul sau debut.

Cu ocazia acestei prezentari, Burberry a devenit primul brand de lux din lume care a transmis live un show de moda pe Apple TV, acesta fiind un parteneriat digital inovativ.  Mai mult, audienta din intreaga lume a putut viziona show-ul pe numeroase platforme precum Burberry.com, YouTube,

Snapchat, Facebook, Instagram, Twitter, Google+, LINE, Sina Weibo, Pinterest, YouKo, WeChat, iar Kris Wu a postat in timp real continut pe Sina Weibo si WeChat.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.