Ryanair, atac clar pe piața low cost locală: curse interne, bază la Timișoara și noi destinații Ryanair, atac clar pe piața low cost locală: curse interne, bază la Timișoara și noi destinații
Irlandezii de la Ryanair, una dintre cele mai mari companii de transport aerian low cost, au pregătit 100 de milioane de dolari pentru deschiderea... Ryanair, atac clar pe piața low cost locală: curse interne, bază la Timișoara și noi destinații

Irlandezii de la Ryanair, una dintre cele mai mari companii de transport aerian low cost, au pregătit 100 de milioane de dolari pentru deschiderea primei baze din țara noastră, pe Aeroportul Internațional Traian Vuia din Timișoara. Aceasta va fi operațională începând cu luna noiembrie a acestui an și va opera zboruri spre București, Berlin, Bruxelles, Dusseldorf, Frankfurt, Londra, Milano, anunță oficialii companiei.Deschiderea bazei din vestul țării marchează intrarea irlandezilor pe segmentul curselor interne, alături de Tarom și Blue Air. Potrivit reprezentanților Ryanair, zborurile spre București vor avea o frecvență de două curse pe zi.

„Anunţăm deschiderea primei noastre baze româneşti pe Aeroportul Internaţional Timişoara, începând cu luna Noiembrie. Prin alocarea unei aeronave, Ryanair investeşte 100 de milioane de dolari în regiunea Banat. Anunţăm deschiderea rutei Timişoara – Bucureşti cu o frecvenţă de două zboruri pe zi, dar şi a altor 6 rute internaţionale către Berlin, Bruxelles Charleroi, Dusseldorf Weeze, Frankfurt Hahn, Londra Stansted şi Milano Bergamo, care vor servi 575.000 de clienţi într-un an, respectiv vor susţine 430 de locuri de muncă, conectate activităţilor aeroportului”, a declarat David O’Brien, Chief Commercial Officer al Ryanair.

Totodată, pentru a marca deschiderea bazei de la Timișoara, compania scoate la vânzare peste 100.000 de locuri, la tarife începând de la 19,99 euro pentru călătorii în noiembrie și decembrie. Biletele vor fi disponibile pe site-ul Ryanair până pe 18 ianuarie (la miezul nopții).

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.