Oracle caută 1.400 de specialiști pentru serviciile Cloud și lansează EMEA Recruitment Drive Oracle caută 1.400 de specialiști pentru serviciile Cloud și lansează EMEA Recruitment Drive
Oracle anunță un nou val de recrutări în regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa), prin care își propune să angajeze 1.400 de profesioniști... Oracle caută 1.400 de specialiști pentru serviciile Cloud și lansează EMEA Recruitment Drive

Oracle anunță un nou val de recrutări în regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa), prin care își propune să angajeze 1.400 de profesioniști în domeniul vânzărilor serviciilor Cloud, care vor juca un rol vital în creșterea business-ului Cloud al companiei în regiune. 

Procesul de recrutare deschis de companie vine pe fondul creșterii accelerate a Oracle în domeniul Cloud-ului, acest fapt generând noi locuri de muncă și noi centre de vânzări pentru Cloud.

Noile locuri de muncă vor fi distribuite în 6 regiuni: Amsterdam (Olanda), Cairo și Dubai (Orientul Mijlociu), Dublin (Irlanda), Malaga (Spania) și Praga (Republica Cehă).

În dorinţa de a recruta cei mai buni candidați din regiunile menționate, Oracle caută personal cu experiență diversă, din întreaga regiune EMEA, de la oameni de vânzări aflaţi la început de carieră, cu doi sau trei ani de experiență, dar foarte motivați, până la seniori în acest domeniu.

Odată cu noile recrutări pentru sectorul vânzărilor Cloud, Oracle va investi şi în două noi centre de vânzări în Amsterdam și Cairo, dar și în birouri futuriste, care își vor deschide porțile anul acesta în Dubai, Dublin și Praga.

Decizia strategică de a recruta 1.400 de persoane pentru vânzarea de servicii Cloud în regiunea EMEA reprezintă o investiție de mai multe miliarde  de dolari din partea Oracle, cu scopul de a dezvolta cel mai complet portofoliu de servicii Cloud.

Tehnologia Cloud de la Oracle livrează o gamă largă de servicii, de la infrastructură pentru securizarea computerelor până la cele mai performante aplicații Cloud pentru companii. În prezent, Oracle oferă mai mult de 600 de aplicații Cloud diferite, care, îmbinate cu oferta vastă on-premise hardware și software, le oferă companiilor oportunitatea unică de a-şi gestiona întregul sistem tehnologic în timp ce sunt ajutate în tranziția către Cloud. În ultimele şase luni, Oracle și-a mărit portofoliul cu aproape 1.500 de clienţi pentru Software as a Service (SaaS) și mai mult de 2.100 de clienţi pentru Platform as a Service (PaaS).

„Acestea sunt timpuri interesante pentru Oracle. Ne extindem forța de vânzări pentru a veni în ajutorul clienților noștri, aflaţi în procesul de transformare digitală. Începând de astăzi angajăm 1.400 de profesioniști în vânzări, inteligenți și ambițioși, în Europa, Orientul Mijlociu și Africa. Ne dorim persoane flexibile, cu prezență de spirit și inteligente, care să ajute clienții să se adapteze la noul mediu digital și să îşi poată dezvolta business-ul. Căutăm persoane care își doresc să facă parte din noile tendințe în business și tehnologie. Așadar, cei care vor să beneficieze de un impact cu adevărat puternic în cariera lor în domeniul tehnologiei pot lua în considerare echipa Oracle, The Cloud Company“, a declarat Loic Le Guisquet, preşedinte Oracle.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.