Huawei a prezentat versiunile Jewel și Elegant ale Huawei Watch Huawei a prezentat versiunile Jewel și Elegant ale Huawei Watch
Huawei a prezentat recent versiunile Jewel și Elegant ale Huawei Watch. Dezvoltate în colaborare cu divizia Gemstone a companiei Swarovski, cele două noi versiuni... Huawei a prezentat versiunile Jewel și Elegant ale Huawei Watch

Huawei a prezentat recent versiunile Jewel și Elegant ale Huawei Watch. Dezvoltate în colaborare cu divizia Gemstone a companiei Swarovski, cele două noi versiuni marchează targetarea publicului feminin de către companie.

Venind în completarea versiunilor Huawei Watch lansate anul trecut, noile ediții Jewel și Elegant reprezintă două opțiuni stylish destinate femeilor.

Cu 68 de cristale de zirconiu Swarovski încrustate în jurul cadranului placat cu aur roz, fiecare măsurând 1,5 mm, versiunea Huawei Watch Jewel lucește și strălucește ca niciun alt smartwatch disponibil pe piață.

O opțiune mai discretă, ediția Elegant are un model striat în jurul carcasei placată cu aur roz.

Completate într-un mod elegant de două curele de ceas din piele autentic italiană, disponibile în variantele de culoare alb perlat și albastru safir, Huawei Watch Jewel și Elegant au disponibile peste 40 de fețe, respectiv cele disponibile pentru modelul original, și încă 10 fețe exclusive.

Huawei Watch, moda și tehnologia se întâlnesc

Huawei Watch ElegantHuawei Watch le permite utilizatorilor să rămână conectați oriunde ar fi, trimițându-le notificări în timp real pentru apeluri, mesaje și e-mailuri.

Prin intermediul conectivității Bluetooth pentru utilizare wireless, ceasul se sincronizează cu smartphone-ul unui utilizator, cu condiția ca acesta să aibă instalată aplicația Android Wear.

Utilizatorii pot asculta muzică prin intermediul comenzilor vocale, pot selecta destinațiile dorite și pot naviga, tot prin intermediul acestuia.

Localizarea telefonului nu a fost niciodată mai ușoară, și asta datorită funcției “Find my phone” integrată în ceas. În plus, datorită ultimei versiuni Google Android Wear™, atât utilizatorii platformei Android, cât și cei ai platformei iOS, se vor putea conecta la Huawei Watch.

Senzorul de mișcare în 6 axe, împreună cu un giroscop și cu un accelerometru, monitorizează activitățile realizate, oricând și oriunde, și poate face diferența dacă utilizatorul se plimbă, aleargă sau se cațără.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.