Deco Trends: Hornbach ne recomandă cum să ne amenajăm bucătăria în 2016 Deco Trends: Hornbach ne recomandă cum să ne amenajăm bucătăria în 2016
Plănuiți un look nou pentru casa voastră în 2016? Rețeaua de magazine Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţii şi grădinărit,... Deco Trends: Hornbach ne recomandă cum să ne amenajăm bucătăria în 2016

Plănuiți un look nou pentru casa voastră în 2016? Rețeaua de magazine Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţii şi grădinărit, dă tonul tendințelor de început de an în amenajări interioare și propune două soluții practice și elegante pentru o reinventarea bucătăriei.

„În primul rând, în amenajarea bucătăriei, remarcăm revenirea stilului clasic dominat de fronturi de lemn masiv sau imitație de lemn masiv și popularizarea treptată a stilului minimalist, un preferat al utilizatorilor activi de tehnologie”, a afirmat Mugurel-Horia Rusu.

Astfel, în timp ce adepții stilului clasic preferă culori naturale, precum bej și maro, cei ce optează pentru un decor minimalist vizează culori cât mai deschise pentru evidențierea accesoriilor. Bucătăriile minimaliste se recunosc prin numeroasele spații închise de depozitat dispuse în partea de jos a mobilierului, culorile predominante fiind alb și crem. Sertarele nu beneficiază de mânere și sunt special compartimentate astfel încât să susțină sisteme pentru prize ascunse și mufe pentru alimentări la Internet, tablete, USB-uri sau lumini.

Ce sortimente de legume, flori și plante aromatice cultivă românii

Cel mai des folosite în bucătărie sunt chiuveta şi materia, iar alte elemente ușor de înlocuit și care nu necesită un buget mare sunt accesoriile potrivite pentru echiparea unei bucătării moderne, printre care: scurgătoarele de vase, suportul de prosoape și protecțiile pentru sertare.

Pentru cei ce plănuiesc să aducă o schimbare în acest an în bucătărie, Hornbach organizează pe parcursul lunii ianuarie, în magazinele din Bucureşti, Braşov şi Timişoara o expoziție specială de blaturi, baterii, mobilier și chiuvete în cele mai diverse forme și culori.  În plus, clienții pot beneficia, permanent, și de serviciul de debitare pentru blat, cu ajutorul căruia aceștia vor putea să își personalizeze produsul în funcție de dimensiunile şi forma dorite.

„Sortimentul de produse destinate amenajării bucătăriei este unul foarte vast, în toate cele şase magazine Hornbach din Bucureşti, Timişoara, Braşov şi Sibiu, având o calitate ridicată şi, de asemenea, un preţ corect”, a încheiat reprezentantul companiei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.