Ce sortimente de legume, flori și plante aromatice cultivă românii Ce sortimente de legume, flori și plante aromatice cultivă românii
Potrivit Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţii şi grădinărit, românii preferă tot mai mult să îşi cultive singuri legumele, florile... Ce sortimente de legume, flori și plante aromatice cultivă românii

Potrivit Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţii şi grădinărit, românii preferă tot mai mult să îşi cultive singuri legumele, florile şi plantele aromatice, iar din acest motiv, pe parcursul lunii ianuarie, retailerul pune la dispoziţia clienţilor informaţii detaliate cu privire la însămânţare.

„În ultimii ani am observat că tot mai mulţi dintre clienţii noştri aleg să cumpere seminţe pentru a avea o cultură proprie în grădină sau chiar în apartament, în ghivece. Astfel, pe primele locuri în ceea ce priveşte seminţele cumpărate se află cele de legume, urmate de cele de flori şi apoi de plante aromatice”, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România.

HB_GradinaÎn ceea ce priveşte sortimentul propriu – gama Floraself, cele mai achiziționate semințe de legume rămân cele de castraveți, în timp ce plantele aromatice preferate de clienții Hornbach sunt, de ani de zile, levănțica și leușteanul.

De asemenea, potrivit reprezentantului companiei, pe lângă semințe, toate cele șase magazine Hornbach oferă și accesoriile necesare unei culturi complete atât pentru interior, cât și pentru exterior. Astfel, clienții vor putea selecta dintr-o gamă largă de tăvi, case de semănare, etichete tip, dar și plantatoare. În plus, clienţii  beneficiază permanent şi de garanţia creşterii plantelor, acestea având o calitate ridicată. În cazul reclamaţiilor îndreptăţite, banii sunt returnaţi sau produsele sunt înlocuite, pe o perioadă de 12 luni, pentru arbuşti, tufe, copaci sau trandafiri.

Pentru a veni în întâmpinarea clienţilor care se pregătesc din timp pentru semănarea de legume, flori sau plante aromatice, Hornbach amenajează în luna ianuarie, în magazine, o zonă special dedicată seminţelor şi accesoriilor. În plus, aici clienţii pot primi informaţii şi sfaturi de la specialiştii companiei cu privire la cele mai eficiente metode şi practici pentru a avea o cultură bogată.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.