Best Dressed Globurile de Aur 2016: cavalerii din Cetatea Filmului, pe covorul roșu Best Dressed Globurile de Aur 2016: cavalerii din Cetatea Filmului, pe covorul roșu
Știm prea bine că orice eveniment de la Hollywood (și nu numai) care are în prim plan actrițele și personalitățile de peste ocean pune... Best Dressed Globurile de Aur 2016: cavalerii din Cetatea Filmului, pe covorul roșu

Știm prea bine că orice eveniment de la Hollywood (și nu numai) care are în prim plan actrițele și personalitățile de peste ocean pune accent pe ținutele spectaculoase prin care acestea uimesc fanii și întreaga lume atunci când pășesc pe covorul roșu.

Însă nu doar doamnele sunt în centrul atenției. Singuri sau la brațul frumoaselor partenere de viață, cavalerii din Cetatea Filmului sunt și ei sub lupa criticilor de modă (ce-i drept, poate mai puțin), așa că o apariție de acest calibru trebuie să fie cel puțin la fel de spectaculoasă precum cea a femeilor din industria de entertainment.

Best Dressed Globurile de Aur 2016: ce au purtat doamnele de la Hollywood?

În ceea ce privește a 73-a ediție a Globurilor de Aur, cei mai mulți dintre actorii de la Hollywood au preferat să poarte o ținută în concordanță cu acest eveniment formal. Așa că au optat pentru smochinguri sau costume impecabile, mergând pe o linie clasică de culori, ce a variat între negru, albastru și bleumarin.

Globul de Aur din 2016: Cine a pus mâna pe premii – lista completă a câştigătorilor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.