RCS & RDS reduce tarifele serviciului de internet Digi Net RCS & RDS reduce tarifele serviciului de internet Digi Net
Începând de astăzi, 8 ianuarie 2016, RCS & RDS reduce tarifele serviciului de internet Digi Net pentru clienţii noi persoane fizice cu până la... RCS & RDS reduce tarifele serviciului de internet Digi Net

Începând de astăzi, 8 ianuarie 2016, RCS & RDS reduce tarifele serviciului de internet Digi Net pentru clienţii noi persoane fizice cu până la 10 lei/lună pentru pachetele de servicii Digi Net Fiberlink 300, Digi Net Fiberlink 500 şi Digi Net Fiberlink 1000, ajungând astfel la tarife lunare cuprinse între 29 lei şi 45 lei (TVA inclus). În acelaşi timp, compania anunţă noile pachete din oferta Digi Net Mobil denumite Activ şi Activ Plus cu preţuri de 10 lei/lună (TVA inclus), respectiv 25 lei/lună (TVA inclus) care le vor permite utilizatorilor să navigheze pe internet la viteze 3G şi 4G.

Persoanele fizice care contractează unul dintre noile servicii din oferta de internet fix Digi Net, plătesc pentru Digi Net Fiberlink 300 doar 29 lei/lună (TVA inclus), redus de la 39 lei/lună (TVA inclus), aceştia putând naviga pe internet cu viteze de download de până la 300 Mbps. Serviciul Digi Net Fiberlink 500 va costa 39 lei/lună (TVA inclus) de la 45 lei (TVA inclus) şi le oferă utilizatorilor viteze de download de până la 500 Mbps. Pentru un tarif de doar 45 lei/lună (TVA inclus) de la 55 lei/lună (TVA inclus), clienţii noi beneficiază de  viteze de până la 1000 Mbps dacă se abonează acum la Digi Net Fiberlink 1000.

De asemenea, şi clienţii existenţi vor putea să beneficieze de noua ofertă dacă solicită schimbarea tipului de serviciu furnizat în prezent sau dacă îşi prelungesc contractul de servicii de internet fix Digi Net cu 12 sau 24 de luni.

În funcţie de tipul de abonament ales, clienţii vor avea acces fără costuri suplimentare în Digi Storage, serviciul de stocare, partajare şi organizare a datelor personale în cloud.

Tip serviciu Viteză de până la: Spațiu de stocare
Digi Storage inclus
Tarif lunar

(TVA inclus)

Download Upload în rețeaua
Digi Net şi în Internet
 
Digi Net Fiberlink 300 300 Mbps 100 Mbps  

29 Lei

 

Digi Net Fiberlink 500 500 Mbps 200 Mbps 20 GB  

39 Lei

 

Digi Net Fiberlink 1000 1000 Mbps 200 Mbps 50 GB  

45 Lei

 

Totodată, compania anunţă astăzi, noile pachete de servicii Digi Net Mobil care oferă clienţilor flexibilitate, fiind o soluţie complementară serviciului Digi Net Fiberlink. Astfel, clienţii existenţi persoane fizice, abonaţi la un serviciu fix sau mobil din portofoliul Digi, pot opta pentru unul dintre următoarele tipuri de abonamente valabile pe perioadă contractuală de 12 sau 24 de luni: Digi Net Mobil Activ, la doar 10 lei/lună (TVA inclus) cu trafic de date mobile de 5 GB în reţeaua 3G şi 10 GB în reţeaua 4G şi Digi Net Mobil Activ Plus, la preţul de 20 lei/lună (TVA inclus) cu 10 GB în reţeaua 3G şi 20 GB în reţeaua 4G. Modemul USB 3G necesar pentru conectare este oferit în chirie promoţională cu reducere 100% (0 lei), iar modemul USB 4G  în chirie la preţul de 5 lei/lună (TVA inclus).

Utilizatorii care nu au niciun serviciu Digi, plătesc 15 lei/lună (TVA inclus) pentru Digi Net Mobil Activ şi 25 lei/lună (TVA inclus) pentru Digi Net Mobil Activ Plus. Modemul USB 3G este oferit în chirie la preţul de 5 lei/lună (TVA inclus), iar pentru modemul USB 4G, clienţii plătesc 10 lei/lună (TVA inclus).

Serviciul Digi Net Mobil poate fi furnizat atât prin achizitionarea unui modem USB cât şi a unui  SIM. Clienţii beneficiază de viteze de acces de până la 21,6 Mbps în reţeaua 3G şi de până la 150 Mbps în reţeaua 4G. Cantitatea de trafic disponibilă în reţeaua 4G poate fi consumată integral în această reţea sau, în măsura în care sunt utilizatate ambele reţele, în 3G pot fi consumaţi maxim 5 GB sau 10 GB în funcţie de pachetul achiziţionat, urmând ca diferenţa până la 10 GB respectiv 20 GB să poată fi utilizaţi în reţeaua 4G.

După consumarea traficului la viteze superioare inclus în fiecare pachet, utilizatorul va putea utiliza în continuare serviciul de internet mobil cu trafic nelimitat la viteze diminuate.

Detalii suplimentare privind aria de acoperire a serviciului Digi Net Fiberlink,  a reţelelor 3G şi 4G, precum şi condiţiile în care pot beneficia de ofertele companiei, pot fi obţinute apelând Infoline 03XX. 400 414, unde XX reprezintă prefixul judeţului, iar pentru Bucureşti, 031 400 4414, în orice magazin Digi sau Punct de prezenţă RCS & RDS şi pe site-ul http://www.rcs-rds.ro.

Conform Netograf.ro – aplicația ANCOM pentru testarea și monitorizarea calității serviciului de internet fix, RCS & RDS se află pe primul loc în topul  operatorilor care furnizează servicii de internet fix din România, înregistrând cele mai mari viteze pentru acest serviciu.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.