NVIDIA a lansat un bundle dedicat fanilor popularei serii Tomb Raider NVIDIA a lansat un bundle dedicat fanilor popularei serii Tomb Raider
NVIDIA le-a pregătit fanilor Tomb Raider un nou bundle. Aceștia vor beneficia gratuit de jocul care  Rise of the Tomb Raider®, dezvoltat de Crystal Dynamics®... NVIDIA a lansat un bundle dedicat fanilor popularei serii Tomb Raider

NVIDIA le-a pregătit fanilor Tomb Raider un nou bundle. Aceștia vor beneficia gratuit de jocul care  Rise of the Tomb Raider®, dezvoltat de Crystal Dynamics® și Square Enix® la achioziția unei unități de procesare vizuală din seria GTX 900 sau a unui notebook dotat cu o astfel de placă grafică. 

Astfel, oferta este disponibilă începând de astăzi pentru toți utilizatorii care vor achiziționa o placă video GeForce GTX 970 sau un model superior, sau un notebook dotat cu GeForce GTX 970M, 980M sau 980.

Bundle-ul va fi disponibil până pe 16 februarie.

Jocul de tip ”survival action adventure” Rise of the Tomb Raider® o are ca personaj-cheie pe Lara Croft și se remarcă prin intensitate și un mediu virtual spectaculos și ostil în același timp.

FacebookTwitterGoogle+PinterestLinkedInWhatsApp

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *