Care sunt ținutele de gală preferate de românce? Care sunt ținutele de gală preferate de românce?
DRESSBOX a încheiat 2015 cu o activitate intensă, datorită numeroaselor evenimente şi petreceri tematice pentru care femeile și-au dorit cele mai elegante ţinute. Astfel,... Care sunt ținutele de gală preferate de românce?

DRESSBOX a încheiat 2015 cu o activitate intensă, datorită numeroaselor evenimente şi petreceri tematice pentru care femeile și-au dorit cele mai elegante ţinute. Astfel, cererea pentru rochii închiriate cu ocazia petrecerilor de Crăciun şi de Revelion a fost considerabil mai mare față de restul perioadelor. De altfel, cifra de afaceri pentru 2015 se ridică la aproximativ 100.000 de euro, o creştere semnificativă faţă de anul precedent.

Clientele DRESSBOX şi-au arătat cel mai mult interesul pentru ţinute de gală oferite de DRESSBOX pe parcursul verii şi la începutul toamnei, perioadă care coincide cu sezonul nunţilor. Acest lucru nu este surprinzător, având în vedere că nunţile reprezintă principalele evenimente pentru care româncele se orientează spre închirierea rochiilor de ocazie.

DressboxApogeul cererilor pentru ţinute deosebite a fost atins în a doua jumătate a lunii august şi în prima jumătate a lunii septembrie, când showroom-ul a fost în permanenţă plin. În acea perioadă, DRESSBOX a închiriat 400 de rochii şi accesorii.

Totodată, ultima săptămână din luna decembrie a fost una încărcată, înregistrându-se un număr record de comenzi online, aceasta fiind alternativa preferată în locul aglomeraţiei din magazine.
În ceea ce priveşte traficul de pe site, dressbox.ro a avut vârful de accesări în luna august, când au fost peste 70.000 de utilizatori, topul fiind completat de luna septembrie.

Per total, 2015 a fost un an de creştere, nu doar prin cifra de afaceri, cât şi prin popularizarea brandului DRESSBOX, a îmbogăţirii portofoliului de produse şi a consolidării echipei, toate acestea determinând creşterea încrederii clienţilor în serviciile DRESSBOX. Totodată, în 2015 au fost introduse în portofoliul de produse şi accesoriile şi a fost lansat serviciul de probat rochiile acasă, de altfel unic în România, prin care clientele din toată ţara au putut testa calitatea ţinutelor.

Daniel Penciuc_DRESSBOX„Cu fiecare an înţelegem mai bine ce îşi doresc femeile din România şi ce trebuie să îmbunătăţim pentru a depăşi aşteptările clientelor noastre. Avem motive să ne aşteptăm, în anul 2016, la o cifră de afaceri dublă faţă de anul precedent, mai ales urmărind creşterea vânzărilor de la un trimestru la altul. Optimismul nostru este dat şi de feeback-ul pozitiv pe care îl primim din partea clientelor, care nu numai că revin şi închiriază la următoarele evenimente la care participă, dar ne şi recomandă prietenelor şi cunoștintelor. Tot mai multe femei aleg să închirieze o rochie, în loc să o cumpere şi să plătească prea mult pentru ceva ce poartă prea puţin. DRESSBOX continuă seria surprizelor şi are portofoliul actualizat cu rochii şi accesorii din ultimele colecţii semnate de Prada, Elisabetta Franchi, Oscar de la Renta, Gucci, Blumarine sau Burberry. În curând vom avea 1.500 de rochii şi accesorii în colecţia DRESSBOX şi nu ne vom opri aici“, a declarat Daniel Penciuc, manager DRESSBOX.

În general, clientele DRESSBOX pun accentul pe atenţia la detalii, pe calitatea materialelor şi nu sunt dispuse la compromisuri. Acesta este si motivul pentru care preferă rochiile de designer, numele înscris pe etichetă fiind o garanţie a calităţii şi a rafinamentului.

Pe lista celor mai închiriate rochii de anul trecut sunt branduri precum Valentino, Tadashi Shoji, Antik Batik, ABS by Allen Schartz, Blumarine, Alice & Olivia, Versace, Badgley Miscka, Basix Black Label, Badgley Mischka, Adrianna Papell, Badgley Mischka sau Teranni Couture. Astfel, în topul preferinţelor se regăsesc atât designeri europeni de renume, cât şi branduri americane mai puţin cunoscute în România.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.