Ziua fără pantaloni la metroul bucureștean – “No Pants Subway Ride”. Galerie FOTO Ziua fără pantaloni la metroul bucureștean – “No Pants Subway Ride”. Galerie FOTO
“Evenimentul ‘No Pants Subway Ride (foto)’ (‘Fără pantaloni la metrou’), care are loc la nivel mondial începând din 2002, se va desfășura pentru a doua... Ziua fără pantaloni la metroul bucureștean – “No Pants Subway Ride”. Galerie FOTO

“Evenimentul ‘No Pants Subway Ride (foto)’ (‘Fără pantaloni la metrou’), care are loc la nivel mondial începând din 2002, se va desfășura pentru a doua oară consecutiv în București, duminică, de la ora 15,00, iar întâlnirea se va face la gura de metrou de lângă Starbucks (de la Piața Unirii), scrie Agerpres. Locuitorii orașului sunt invitați să se plimbe cu metroul fără să poarte pantaloni, cu mențiunea importantă de a veni în boxeri sau pantaloni scurți, nu în chiloți tanga sau tetra”, anunță organizatorii pe Facebook.

Ei fac un apel către cei interesați de acest eveniment să aducă haine pe care să le doneze.

Participanții trebuie să aibă la ei un rucsac sau o sacoșă pentru a depozita pantalonii, o cartelă de acces la metrou sau bani pentru ea și “mult entuziasm”. De asemenea, aceștia trebuie să poarte haine obișnuite de iarnă (pălărie, căciulă, mănuși etc.).

Participanții la manifestare își vor scoate pantalonii în interiorul stației de metrou, înainte de a intra în vagoane.

Ei trebuie să se poarte cât mai normal posibil și să nu interacționeze cu alți participanți la eveniment pe care nu îi cunosc. De asemenea, participanții trebuie să stea în vagon ca de obicei. Pot citi o revistă sau o carte sau să aibă activitățile pe care le au de fiecare dată când circulă cu metroul.

Evenimentul “No Pants Subway Ride” urmează să se desfășoare și la New York, Amsterdam, Barcelona, Berlin, Boston, Brisbane, Copenhaga, Helsinki, Lisabona, Londra, Los Angeles, Madrid, Miami, Montreal, Paris, Praga, Riga, Roma, San Francisco, Stockholm, Sydney, Toronto, Vancouver și Washington DC.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.