Samsung ne spune cum va arăta noua generație a divertismentului de acasă Samsung ne spune cum va arăta noua generație a divertismentului de acasă
Samsung a dezvăluit la CES 2016 noua gamă de televizoare SUHD, ale căror ecrane au fost dezvoltate cu tehnologia Quantum dot. Televizoarele dispun de... Samsung ne spune cum va arăta noua generație a divertismentului de acasă

Samsung a dezvăluit la CES 2016 noua gamă de televizoare SUHD, ale căror ecrane au fost dezvoltate cu tehnologia Quantum dot. Televizoarele dispun de un design unic, cu un ecran curbat fără ramă, având un aspect elegant din orice unghi. În plus, utilizatorii pot accesa mai ușor tot conținutul dorit de pe un singur dispozitiv.

„Samsung dezvoltă continuu produse care îi ajută pe utilizatori să aibă un stil de viață smart, iar anul acesta am făcut progrese majore prin portofoliul de produse și servicii compatibile cu IoT,” a declarat Tim Baxter, președinte și COO Samsung Electronics America. „Vom continua să îmbunătățim calitatea vieții utilizatorilor prin îmbunătățirea ecosistemului nostru.

Televizoarele Samsung SUHD 2016 dispun de primul ecran Quantum dot de 10 biți din lume, fără cadmiu, care oferă cea mai realistă imagine posibilă, luminozitate și contrast puternice și culori vibrante. Reprezentând viitorul tehnologiei de afișaj, ecranele Quantum dot oferă cea mai variată gamă de culori, fără a compromite nivelul de luminozitate, oferind cea mai bună experiență de vizualizare pentru telespectatori.

Anul acesta, toate televizoarele Samsung SUHD vor putea oferi o experiență HDR, cu un nivel minim de 1.000 nit, pentru un contrast superior. Mai mult, noile modele integrează și tehnologia Ultra Black, ce reduce semnificativ reflecția luminii, îmbunătățind calitatea imaginii.

Echipate cu sistemul de operare Tizen, televizoarele Samsung SUHD 2016 le oferă utilizatorilor noi modalități de a descoperi și accesa conținutul și serviciile preferate, precum filme, emisiuni, jocuri și informații despre programe, toate într-un singur loc.

Noul Samsung Smart TV elimină nevoia mai multor telecomenzi, datorită funcției de recunoaștere automată a dispozitivelor de tipul set-top-box, OTT box, console de jocuri și sisteme home cinema conectate la TV. Astfel, utilizatorii își pot controla toate dispozitivele externe cu telecomanda Smart Control, fără să fie nevoie de setări adiționale.

Toate televizoarele SUHD 2016 sunt compatibile cu tehnologia IoT hub, dezvoltată de Samsung împreună cu SmartThings. SUHD TV-ul se poate conecta și poate controla peste 200 de dispozitive compatibile cu SmartThings, oferindu-le utilizatorilor, printre altele, posibilitatea de a vedea cine sună la ușă, de a încuia ușa sau de a stinge luminile, toate aceste lucruri chiar de pe TV.

Samsung a prezentat și ultimele noutăți ale gamei de produse audio, printre care soundbar-ul HW-K950, primul produs dezvoltat de Samsung cu tehnologia Dolby Atmos® și primul soundbar care include două boxe laterale, wireless, cu tehnologie Dolby Atmos®. Întregul sistem HW-K950 oferă un sunet incredibil pe 5.1.4 canale.

De asemenea, a fost prezentat și primul Blu-Ray player Ultra HD, UBD-K8500. Modelul este compatibil cu tehnologia HDR și oferă o rezoluție de patru ori mai mare și o expresie a culorilor de 64 de ori mai puternică decât playerele Blu-Ray obișnuite. Atunci când este conectat la un televizor Samsung SUHD cu ecran Quantum dot, noul Blu-Ray player UHD redă imagini de o calitate nemaivăzută până acum în casele utilizatorilor.

Tehnologia de upscaling integrată în playerul Blu-Ray îmbunătățește calitatea imaginilor standard de pe discurile Blu-Ray și de pe DVD-uri. În plus, poate reda și conținut de pe CD-uri.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.