CES 2016: Sony extinde linia de produse wearable prin lansarea Walkman-ului WS413/WS414 CES 2016: Sony extinde linia de produse wearable prin lansarea Walkman-ului WS413/WS414
Walkman-ul WS413 / WS414, lansat de Sony în cadrul târgului internațional de tehnologie CES 2016, dispune de un design care protejează gadgetul de apă... CES 2016: Sony extinde linia de produse wearable prin lansarea Walkman-ului WS413/WS414

Walkman-ul WS413 / WS414, lansat de Sony în cadrul târgului internațional de tehnologie CES 2016, dispune de un design care protejează gadgetul de apă sărată și praf și permite utilizarea acestuia  într-o varietate de condiții, cum ar fi înotul, jogging-ul sau escaladarea alpină.

Forma circulară, fără cabluri adiționale se potrivește perfect cu forma capului, așa că nu trebuie să îți faci griji că Walkman-ul poate aluneca. Designul elegant al Walkman-ului Sony WS413 / WS414 elimină interferențele, datorită prezenței unui terminal intern rezistent la coroziune care împiedică acumularea de particule străine. Un înveliș împotriva ruginei de pe suprafața carcasei asigură o protecție crescută atât la exterior, cât și la interior.

Walkmanul WS413 / WS414 vine echipat atât cu elemente intraauriculare pentru uzul zilnic, cât și elemente rezistente la apă, acoperite cu un film subțire care formează o barieră împotriva apei, fără a diminua confortul.

Walkmanul WS413 / WS414 nu a fost creat însă doar pentru sportivi. Protecția împotriva nisipului recomandă gadgetul pentru plajă și vacanțe exotice. Structura sigilată egalizează rata compresiei, asigurându-se că Walkman-ul este protejat împotriva prafului, indiferent de mediu, acesta putând fi utilizat în condiții optime la temperaturi cuprinse între -5°C și 45°C.

Utilizatorii pot rămâne conectați la zgomotele de fundal cu noua funcție Ambient Sound. Microfonul încorporat captează sunetele ambientale din jurul utilizatorului, permițându-i să fie mereu în contact cu mediul înconjurător, fără să scadă volumul sunetului.

Specificații tehnice

Nume model Walkman® NW-WS414/ NW-WS413
Memorie Internă 8GB / 4GB
Culori disponibile Negru/ Ivoriu / Albastru/ Verde Lime
Formate disponibile MP3/ WMA/ Linear PCM/ AAC
Rezistență la apă IP65/IP68 (IEC 60529) sau echivalentul
Rezistență la praf
Efecte de sunet Normalizator dinamic
Music playback time Muzică:  Aprox. 12 ore[i]
Timp de încărcare Aprox. 1.5 ore
Încărcare rapidă După aprox. 3 minute de încărcare oferă 60 de minute de muzică.[ii]

 

Greutate Aprox. 32g (1.2 oz)
Accesorii Căști (4 seturi: S/M/L/LL)

Căști Waterproof (4 seturi: S/M/L/LL)

USB Cradle (1), cablu USB (1)

Bandă de ajustare (1)

————————————————————————-

[i]  MP3 128kbps, când Ambient Sound Mode este dezactivat

[ii] MP3 128kbps

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.