New Trends: Intel, colaborare cu Lady Gaga New Trends: Intel, colaborare cu Lady Gaga
Intel Corporation a demonstrat în cadrul Consumer Electronics Show (CES) 2016 puterea tehnologiei de a aduce noi experienţe în viaţa de zi cu zi.... New Trends: Intel, colaborare cu Lady Gaga

Intel Corporation a demonstrat în cadrul Consumer Electronics Show (CES) 2016 puterea tehnologiei de a aduce noi experienţe în viaţa de zi cu zi. De la digitalizarea sportului la avansul tehnologic în sănătate şi wellness, la exprimarea creativităţii umane prin muzică, artă, robotică şi invenţii, compania a anunţat numeroase colaborări, produse şi tehnologii inovatoare care fac posibile lucruri impresionante.

Schimbând modul în care oamenii se antrenează, văd şi concurează în sport, Brian Krzanich, CEO-ul Intel, a anunţat o serie de colaborări cu companii din diverse industrii care vor folosi tehnologia și analiza datelor în beneficiul sănătăţii, al mișcării şi al performanţelor atletice.

Intel a expus planurile de a lucra cu ESPN* şi Red Bull Media House* pentru a proiecta soluții care au la bază tehnologia Intel, ajuta sportivii și crea experiențe vizuale incredibile. De asemenea, compania colaborează cu New Balance* și Oakley* pentru a personaliza și îmbunătăți instrumentele pe care oamenii le folosesc pentru a fi mai activi.

În contextul în care tehnologia Intel continuă să inspire oamenii să creeze, să inventeze și să exploreze, Krzanich a anunțat un parteneriat multiannual cu The Recording Academy®, ca parte a programului oficial “Next Generation of GRAMMY® Moments”, pentru a aduce inovația tehnologică în cadrul acestei inițiative, astfel încât oamenii să vadă, să interacționeze și să fie uimiți de evoluția tehnologiei în muzică. Primul artist care va colabora cu Intel pentru a crea o experiență muzicală unică va fi câștigătoarea a șase premii GRAMMY®, artista internațională Lady Gaga.

Aceste colaborări subliniază cele trei tendințe despre care Krzanich a spus că modelează viitorul: lumea inteligentă și conectată, tehnologiile care capătă simțuri aproape umane și computingul tot mai personal.

“Rolul tehnologiei crește rapid, fără precedent, devenind tot mai accesibilă”, a declarat Krzanich. “În condițiile în care utilizatorii preferă experiențele în locul produselor mai mult ca niciodată, Intel este un catalizator pentru crearea de experiențe noi, uimitoare, și în cele din urmă, pentru îmbunătățirea lumii în care trăim”, a completat el.

De asemenea, el a subliniat că Intel se va concentra în continuare pe abordarea provocărilor sociale cu care se confruntă industria tehnologică și a anunțat planuri pentru un efort împotriva hărțuirii online împreună cu Vox Media*, Re/code* și Fundația Born This Way* a lui Lady Gaga, care promovează diversitatea și incluziunea. El a confirmat că Intel merge dincolo de microprocesoare astfel încât toate produsele să fie realizate cu materiale provenite din afara zonelor de conflict în 2016**.

“Când Intel a început eforturile în domeniile materialelor din afara zonelor de conflict, diversității și incluziunii, multă lume a spus că scopurile noastre sunt nerealiste și imposibil de atins” a declarat Krzanich. “Eforturile noastre colective arată că putem aduce moduri noi de a face business pentru a îmbunătăți experiența umană”, mai spune CEO-ul Intel.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.