Travel Trends: 5 destinații de iarnă pline de ….soare Travel Trends: 5 destinații de iarnă pline de ….soare
Am visat toți la sărbători cu zăpadă (deși, sinceră să fiu, pe mine m-a bucurat tare mult vremea călduroasă pe care am avut-o). Gerul... Travel Trends: 5 destinații de iarnă pline de ….soare

Am visat toți la sărbători cu zăpadă (deși, sinceră să fiu, pe mine m-a bucurat tare mult vremea călduroasă pe care am avut-o). Gerul și ninsoarea au venit mai târziu în această iarnă și la o intensitate mult mai mică decât cea cu care suntem obișnuiți, însă cauzează deja probleme prin țară.

Pentru cei care s-ar simți mai bine la temperaturi ceva mai sus de 10 grade, mai au câteva zile de vacanță și tânjesc să ajungă pe o plajă cu nisip fin, am alcătuit o scurtă listă de destinații călduroase numai bune de vizitat iarna. Pe care o alegeți?

Florida – ianuarie este, poate, cea mai bună lună pentru a vizita “Sunshine State”. Reușiți astfel să evitați mulțimea de turiști care începe să se reverse din toate colțurile lumii în lunile următoare și vă puteți bucura de temperaturi care fac inutile paltoanele de iarnă (circa 25 de grade).

dubaiDubai – una dintre cele mai apreciate și spectaculoase destinații din lumea araba, Dubaiul este mai atragător pentru turiștii neobișnuiți cu soarele extrem de puternic (dar care care vor să scape, totuși, de zăpadă) prin ianuarie-februarie, când temperaturile ajung pe la 30 de grade Celsius.

Rio de Janeiro – în afara faptului că este o destinație perfectă pentru a vă bucura de soare, Rio mai are câteva atuuri pentru cei care doresc să îl viziteze la început de an nou. Unul dintre ele: carnavalul care transformă străzile orașului într-un imens ring de dans.

 Maldive – dacă vă plac temperaturile de peste 30 de grade, sporturile acvatice și luxul ridicat la rang de artă, nu mai stați pe gânduri și pregătiți bagajele! Asigurați-vă că lăsați acasă maletele și nu uitați să luați pe sub geaca de iarnă și costumul de baie.  

costa rica1Costa Rica – apropierea de Ecuator îi asigură un climat tropical întregul an. Însă Costa Rica nu duce lipsă nici de perioade cu ploi abundente. De aceea, sezonul de iarnă, sau uscat, care ține din decembrie până în aprilie, este ideal pentru o vizită. Temperaturile pornesc de pe la 17 grade și ajung la 27 de grade (în medie), fiind numai bune pentru câteva zile de relaxare.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.