Oficialii Aeroportului Otopeni: întârzierile pot ajunge și la o oră Oficialii Aeroportului Otopeni: întârzierile pot ajunge și la o oră
Prima veste a acestei dimineți vine tot de la oficialii CNAB, care ne anunță că pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Internaţional... Oficialii Aeroportului Otopeni: întârzierile pot ajunge și la o oră

Prima veste a acestei dimineți vine tot de la oficialii CNAB, care ne anunță că pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu, traficul aerian se desfăşoară în condiţii de iarnă,cu ninsoare şi vânt în rafale, care transportă zăpada la sol.

“Nicio cursă nu este anulată pe Aeroportul Henri Coandă din cauza condiţiilor meteo. Unele zboruri pot înregistra întârzieri de aproximativ treizeci de minute la decolare, determinate de degivrarea aeronavelor, întârzieri care punctual pot ajunge sau depăși o oră”, spun aceștia.

Din informațiile CNAB reiese faptul că pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru menţinerea suprafeţei de mişcare în condiţii optime şi sunt asigurate condiţiile pentru desfăşurarea în deplină siguranţă a operaţiunilor aeriene.

Informaţii în timp real despre situaţia zborurilor pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti pot fi găsite pe pagina de web www.bucharestairports.ro.

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) recomandă pasagerilor să îşi ia măsurile necesare pentru a se prezenta în timp la aeroport.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.