G502 Proteus Spectrum, noul mouse de gaming de la Logitech G502 Proteus Spectrum, noul mouse de gaming de la Logitech
Logitech începe anul în forță prin lansarea unui nou model de mouse dedicat gaming-ului: Logitech G502 Proteus Spectrum Gaming Mouse. Cel mai bun mouse... G502 Proteus Spectrum, noul mouse de gaming de la Logitech

Logitech începe anul în forță prin lansarea unui nou model de mouse dedicat gaming-ului: Logitech G502 Proteus Spectrum Gaming Mouse. Cel mai bun mouse de gaming din lume, G502 Proteus Core devine și mai bun odată cu adăugarea iluminării RGB ce poate fi personalizată. Noul model G502 Proteus Spectrum deține cel cel mai bun senzor DPI din lume, permite reglarea greutății cât și utilizarea sa pe diverse suprafețe împreună cu alte caracteristici pentru îmbunătățirea stilului de joc.

“Modelul G502 Proteus Spectrum are un senzor incredibil și acum permite și personalizarea iluminării. Mouse-ul poate fi sincronizat cu alte dispozitive Logitech G cu iluminare RGB pentru a crea efecte spectaculoase”, a declarat Ujesh Desai vice-președinte și general manager al departamentului gaming de la Logitech.

Personalizarea iluminării RGB

Gamerii pot ajusta cele 16,8 milioane de culori prin intermediul Logitech Gaming Software (LGS), în funcție de stilul și mediul fiecăruia. Aceștia pot seta mouse-ului pattern-uri de lumină originale sau pot seta un ciclu continuu al iluminării care etalează întregul spectru de culori. Iluminarea poate fi sincronizată de asemenea și cu alte produse Logitech G – RGB.

Senzor optic precis și sensibil

Modelul G502 Proteus Spectrum deține cel mai puternic și precis senzor optic – PMW3366, pentru dobândirea unor performanțe și precizii de urmărire maxime, alături de tehnologia exclusivă Logitech G Delta (tehnologie ce oferă un înalt coeficient de direcționare și țintire). Logitech G502 Proteus Spectrum deține de asemenea o anvergură DPI foarte mare de la 200 la 12.000 fără accelerație, fără efectul de smoothing și filtering și pixel rounding.

G502 Proteus Spectrum_11Balansul, butoanele, suprafața și greutatea ajustabile

Micile trucuri personale fac toată diferența. Pentru un mouse potrivit, un gamer trebuie să ajusteze centrul de greutate și echilibrul acestuia, adăugând cinci greutăți a câte 3,6 grame în interiorul său. Prin intermediul software-ului LGS (Logitech Gaming Software) puteți, de asemenea, încredința, diferite sarcini celor unsprezece butoane și taste programabile. Iar pentru o performanță optimă, utilizatorii trebuie să calibreze senzorul pe o suprafață cu caracteristici reflectorizante. Ajustarea în funcție de suprafață ajută la optimizarea intervalului dinamic al senzorului, pentru potrivirea proprietăților mouse-ului în funcție de suprafață, lucru ce duce la performanță și viteză ridicată și la minimizarea efectului de lift-off.

Formă comodă

G502 Proteus Spectrum_2La prima atingere, modelul G502 Proteus Spectrum oferă o priză plăcută datorită texturii sale cauciucate și a comenzilor comode. În plus, noul model oferă taste stânga-dreapta individuale, ce oferă o platformă rigidă și stabilă în urma cărora rezultă click-uri precise și durabile. Micro-întrerupătoarele mecanice de sub fiecare buton îmbunătățesc viteza și precizia. Totodată, și rotița de derulare rapidă cu cele două viteze oferă o îmbunătățire a derulării rapide pe paginile web și precizie funcției click-to-click.

Preț și disponibilitate

Logitech G502 Proteus Spectrum este sucesorul modelului G502 Proteus Core, cel mai bine vândut mouse de gaming din întreaga lume. Modelul G502 Proteus Spectrum va fi disponibil în magazinele de specialitate din Europa în a doua jumătate a lunii ianuarie 2016 la un preț recomandat de 89,99 EUR.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.