CNAB: nicio cursă de pe Otopeni nu a fost anulată din cauza zăpezii CNAB: nicio cursă de pe Otopeni nu a fost anulată din cauza zăpezii
Pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu, traficul aerian se desfăşoară în condiţii de iarnă, cu ninsoare şi... CNAB: nicio cursă de pe Otopeni nu a fost anulată din cauza zăpezii

Pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu, traficul aerian se desfăşoară în condiţii de iarnă, cu ninsoare şi rafale de vânt care transportă zăpada la sol, spun oficialii Companiei Naționale Aeroporturi București (CNAB).

Potrivit acestora, până la această oră, nicio cursă nu a fost anulată pe Aeroportul Henri Coandă din cauza condiţiilor meteo.

“Unele zboruri pot înregistra întârzieri de aproximativ treizeci de minute la decolare, determinate de degivrarea aeronavelor, întârzieri care punctual pot ajunge la aproximativ o oră”, precizează aceștia.

Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru menţinerea suprafeţei de mişcare în condiţii optime şi sunt asigurate condiţiile pentru desfăşurarea în deplină siguranţă a operaţiunilor aeriene.

Informaţii în timp real despre situaţia zborurilor pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti pot fi găsite pe pagina de web www.bucharestairports.ro.

“Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti recomandă pasagerilor să îşi ia măsurile necesare pentru a se prezenta în timp la aeroport”, afirmă oficialii CNAB.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.