Topul celor mai scumpe destinații de vacanță din Europa pentru amatorii de schi Topul celor mai scumpe destinații de vacanță din Europa pentru amatorii de schi
În topul celor mai scumpe destinații de vacanță din Europa pentru amatorii de schi din actualul sezon intră Elveția și din Franța. Acestea implică, în... Topul celor mai scumpe destinații de vacanță din Europa pentru amatorii de schi

În topul celor mai scumpe destinații de vacanță din Europa pentru amatorii de schi din actualul sezon intră Elveția și din Franța. Acestea implică, în medie, cheltuieli zilnice de 479, respectiv 464 de euro, informează ziarul spaniol ‘ABC’, citat de Agerpres.

La polul opus se găsesc Germania, unde este nevoie, în medie, de 222 de euro în fiecare zi, și Spania, cu 257 de euro. Aceste cheltuieli includ cazarea, masa și închirierea de echipament.

Motorul de căutare prezintă și un top al prețurilor din Europa de Est, potrivit căruia, cele mai mici prețuri pentru hoteluri din stațiuni de schi sunt în Macedonia, Bosnia și Herțegovina și Bulgaria.

Astfel, la Tetovo, în Macedonia, localitatea cea mai apropiată de pistele de schi din Popova Sapka, se pot găsi camere de hotel cu numai 38 de euro pe noapte, adică jumătate din cel mai mic preț mediu din Europa de Vest.

Pe locul al doilea al acestui clasament se situează localitatea bosniacă Jahorina, unde se poate rezerva o cameră de hotel în această perioadă cu 77 de euro pe noapte.

Pe pozițiile următoare se află stațiunea Bansko, din Bulgaria, cu un cost mediu de 100 de euro pe noapte, și Bialka Tatrzanska, din Polonia, cu 211 euro pentru o noapte de cazare.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.