Noutati de la Boromir sub bradul de Crăciun Noutati de la Boromir sub bradul de Crăciun
Mesele în familie de Crăciun și de Revelion nu sunt complexe fără un desert delicios. Anul acesta, Boromir a pregătit pentru tine mai multe... Noutati de la Boromir sub bradul de Crăciun

Mesele în familie de Crăciun și de Revelion nu sunt complexe fără un desert delicios. Anul acesta, Boromir a pregătit pentru tine mai multe noutăți care vor fi cu siguranță pe placul familiei și al prietenilor.

Dacă vrei să faci celor dragi o surpriză dulce de Sărbători, acum ai ocazia perfectă: cu cei mai buni și apreciați cozonaci, cozonacii Boromir din colecția de sărbători ce combină cele mai fine ingrediente.

’’Cozonacul de acasă’’ vine de Sărbători într-o variantă de 250 gr, cu numele de ‘’Cozonăcelul de Acasă’’ și este alegerea ideală pentru un cadou adorat de copii.

’’Fabrica de amandine Boromir’’ te răsfață din această iarnă cu un delicios ’’Tort de ciocolată’’, cu multă ciocolată, dar și cu încântarea suavă a laptelui din ’’Tortul Cremă de lapte’’.

Tot de la Fabrica de Amandine mai găsim savuroasele prăjiturele pregătite cu dragoste din cele mai bune ingrediente: Amandină, Albă ca Zăpada, Tortul Mokacino, Tortul cu nuci, Tiramisu.

Boromir este o companie 100% românească recunoscută pentru produsele sale de patiserie: cozonac, panettone și croissant. Fondată în 1994, compania este deja un lider de piață, iar numele său semnifică pentru consumator calitatea și bucuria gustului desăvârșit.

Secretului succesului constă în pasiunea pentru calitate și abilitatea de a îmbina rețetele artizanale, tradiționale cu tehnologia modernă. De-a lungul procesului de fabricație, fiecare produs este controlat în toate etapele pentru a corespunde înaltelor standarde certificate: de la alegerea materiilor prime de top, la procesul de coacere și până ce ajunge pe rafturile magazinelor.

Misiunea Boromir este de a împărți tuturor momente de bucurie în fiecare zi prin experianța autentică a gustului, cultivând tradiția, valorile  familiale și pe cele umanitare, aducând spiritul de sărbătoare pe masa din fiecare zi.

În portofoliul său se află astăzi un număr impresionant de produse cu branduri deja recunoscute, cuprinzând produse de morărit (făină, mălai etc.), panificație (covrigi, crochete și multe altele), patiserie și cofetărie (prăjituri și torturi sub denumirea „Fabrica de Amandine”).

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.