Carrefour cumpara reteaua cu 86 de supermarketuri Billa din Romania Carrefour cumpara reteaua cu 86 de supermarketuri Billa din Romania
Carrefour a anuntat azi semnarea unui acord de achizitie a societatii Billa Romania, cu Grupul Rewe. Repartizate pe intreg teritoriul romanesc, cele 86 de supermarketuri... Carrefour cumpara reteaua cu 86 de supermarketuri Billa din Romania

Carrefour a anuntat azi semnarea unui acord de achizitie a societatii Billa Romania, cu Grupul Rewe. Repartizate pe intreg teritoriul romanesc, cele 86 de supermarketuri Billa Romania reprezinta o suprafata de vanzare totala de 83.000 de m2.

Datorita acestei achizitii, Carrefour devine primul operator de supermarketuri din Romania, intarindu-si astfel oferta multiformat si mergand totodata mai aproape de clientii sai. Realizarea acesti operatiuni ramane supusa aprobarii de catre Consiliul Concurentei.

“REWE Group se va concentra în viitor pe dezvoltarea business-ului de discount  în Romania  cu  PENNY,”  a explicat Frank Hensel, CEO REWE International AG și Reprezentant General al REWE Group. “Prin  concentrarea pe business-ul de discount,  REWE Group poate dezvolta în mod ideal strategia de creștere în România.” În primele nouă luni ale anului 2015, vânzările  PENNY în România au crescut cu aproximativ 14 procente.

Al doilea grup de distributie mondial si primul din Europa, Carrefour are peste 380.000 de angajati la nivel mondial. Prezent in 35 de tari cu peste 12.000 de magazine, grupul a realizat o cifra de afaceri de 100,5 miliarde de euro in 2014.

Comerciant multicanal, multiformat si omnicanal, Carrefour primeste zilnic aproximativ 12,5 milioane de clienti in toata lumea.

Partener al COP21, prin initiativele sale cotidiene, Grupul Carrefour se angajeaza la un comert mai durabil si mai responsabil. Demersul CSR al Grupului se bazeaza pe 3 axe: lupta contra oricarei forme de risipa, protectia biodiversitatii si acompanierea partenerilor companiei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.