Amway te ajută să alegi un cadou rafinat de Sărbători Amway te ajută să alegi un cadou rafinat de Sărbători
Așteptăm cu emoție zilele festive și momentele în care să îi surpindem pe cei dragi cu cadouri deosebite și memorabile. Daca vrei să dăruiești un... Amway te ajută să alegi un cadou rafinat de Sărbători

Așteptăm cu emoție zilele festive și momentele în care să îi surpindem pe cei dragi cu cadouri deosebite și memorabile. Daca vrei să dăruiești un parfum rafinat de Sărbători, să îi încânți pe cei dragi cu mireasma ideală stilului lor de viață, sau dacă vrei doar să te răsfeți de Crăciun cu aroma perfectă care să te învăluie în fiecare zi, colecțiile de parfumuri de la Amway te vor surprinde printr-o variatate de note distincte potrivite stilului tău.

Parfumuri pentru ea

Explorate în variate arome și note, colecțiile de parfumuri de damă  ANTICIPATE™ și ANCESTRY™ de la Amway te cuceresc cu arome romantice, de o eleganță subtilă și specială, fiind un adevărat răsfăț al simțurilor pentru sezonul festiv.

AnticipateANTICIPATETM

AnticipateTM este un parfum delicat ce îmbină aromele seducătoare de lăcrămioare și ylang-ylang cu notele de ambră și pudră de mosc într-o sticlă cu adevărat sofisticată cu design exlusiv Amway. 

Anticipate Intense

ANTICIPATETM Intense

Un parfum intens și abundent ideal pentru pentru răsfățul complet. Aromele orientale și intense care combină note de mură și frezie albă, proaspătă, redau esența senzualității pasionale. Notele medii de iasomie arabă exotică și orhidee incită și seduc prin îmbinarea cu tușe de santal și patchouli.

Ancestry

ANCESTRYTM

Lasă-te cucerită de acest parfum senzual și de o eleganță desăvârșită, de amestecul armonios de coacăze negre, lămâie și bergamote cu accente de iasomie egipteană și lăcrămioare ce inspiră o senzualitate atemporală. Notele profunde de mosc alb și ambră induc o aură de eleganță irezistibilă. 

 ANCESTRY_in Paris

ANCESTRYTM in PARIS

Creat de specialiștii Amway la Paris, ANCESTRYTM in PARIS este un parfum rafinat și pur care debutează cu un buchet floral proaspăt cu note de acorduri vegetale și acvatice. Aromele de piersică îmbinate cu esența delicată a iasomiei de noapte, îmbinate cu notele subtile de tuberoză și mosc alb redau o aură de eleganță misterioasă a parfumului.  

Parfumuri pentru el

Surpinde-ți partenerul cu un cadou elegant și versatil. Parfumurile din colecția OPPORTUNETM pentru bărbați de la Amway redau o gamă variată de note, perfecte pentru orice tip de personalitate.

OPPORTUNE_Premium

OPPORTUNE PREMIUM

Un parfum superior, proaspăt și picant, ideal pentru petrecerile sezonului festiv. Notele de piper sichuan și mandarină în combinație cu cele de iasomie și JUNGLE ESSENCE® se potrivesc perfect cu izul intens de cedru și lemn alb și conferă o senzație răcoroasă, o dualitate foc-gheață.

Opportune No1

OPPORTUNE No1

Cu o aromă clasică, lemnoasă, parfumul OPPORTUNE No1 completează perfect o apariție stilată și elegantă la petrecerile sezonului. Fuziunea dintre mandarina verde, frunzele aromate de cedru și cardamomul aromat învăluite cu accente subtile de rubarbă și fân, completate de acorduri marine și arome de stejar conferă bărbatului un mister irezistibil.

Pentru mai multe informații despre colecțiile de parfurmuri de la Amway, vizitați: http://www.amway.ro/marcile-noastre/fragrances-by-amway-ro?code=ro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.