Gadgeturi TP-LINK de până în 500 de lei, pe lista cadourilor pentru Crăciun Gadgeturi TP-LINK de până în 500 de lei, pe lista cadourilor pentru Crăciun
TP-LINK, producător de echipamente de networking și lider mondial și local pe segmentul routerelor wireless, propune utilizatorilor aflați în cautare de cadouri pentru cei... Gadgeturi TP-LINK de până în 500 de lei, pe lista cadourilor pentru Crăciun

TP-LINK, producător de echipamente de networking și lider mondial și local pe segmentul routerelor wireless, propune utilizatorilor aflați în cautare de cadouri pentru cei dragi, cu ocazia Crăciunului, o listă de gadget-uri utile, la prețuri accesibile.

Lansat anul acesta în România, power bank-ul PB50 cu o capacitate de 10.000 mAh poate fi un cadou potrivit utilizatorilor care călătoresc mult și care au nevoie de o sursă suplimentară de energie pentru dispozitivele lor, fie ele smartphone-uri, tablete, iPod-uri, unele modele de camere foto compacte sau căști wireless. Acumulatorul extern are două porturi USB (5V/2A și 5V/1A) pentru încărcare simultană, indicator al nivelului acumulatorului în patru trepte, dispune de funcția „smart charging” și asigură protecție multiplă împotriva supraîncărcării, supraîncălzirii, scurtcircuitării etc. Produsul este disponibil în magazinele de profil de la prețul de aproximativ 180 de lei.

Energie la purtător

Cu un aspect robust și o capacitate energetică de 10.400 mAh, TL-PB10400 este cea mai bună alegere pentru utilizatorii activi, mereu în mișcare. Încărcat la capacitate maximă, acumulatorul permite alimentarea completă a telefonului de trei până la cinci ori și reprezintă o alternativă ce nu trebuie să lipsească din niciun rucsac, mai ales pentru cei care folosesc intens dispozitivele mobile pentru a chatui cu prietenii, pentru a se juca, sau pur și simplu pentru a naviga pe net. Nu în ultimul rând, e bine știut faptul că în sezonul rece bateriile dispozitivelor preferate se descarcă mai repede, un motiv în plus pentru a avea la îndemână o soluție alternativă.

Dacă nevoile pentru resurse suplimentare de energie sunt mai mici, propunerea TP-LINK este power bank-ul TL-PB2600 cu o capacitate de 2600 mAh. Cântărind doar 68 de grame si având un design compact (93.5 x 25.6 x 25.6 mm), modelul TL-PB2600 își găsește loc în orice buzunar, ca soluție de rezervă pentru bateria telefonului.

Pentru cei care plănuiesc să plece de Crăciun departe de casă, cea mai bună soluție pentru a-și lăsa bunurile în siguranță este camera cloud NC220. Dispozitivul realizează o conexiune wireless sigură și stabilă de până la 300Mbps și funcționează inclusiv ca extender wireless.

Camera filmează și pe timp de noapte asigurând vizibilitate pe o distanță de până la 5m și trimite notificări pe mail sau FTP când detectează mișcare sau sunet. Tot ce trebuie să facă utilizatorul este să instaleze aplicația tpCamera pe telefon pentru a vedea în timp real tot ce se întâmplă în lipsa lui. Conținutul filmat este comprimat în format H.264 și poate fi accesat pe contul de tplinkcloud al utilizatorului. Prețul camerei NC220 pornește de la 230 de lei.

TP-LINK

Soluții pentru rețele WiFi extinse

Pe lângă power bank, o soluție ce își poate găsi ușor locul și utilitatea în deplasări este range extenderul AC1750 RE450, care extinde semnalul wireless și asigură conexiuni stabile. Dispozitivul se conectează direct la priză și este compatibil cu orice router sau access point, asigurând extinderea rețelei la viteze de până la 1750Mbps*. Range extenderul dispune de trei antene externe pentru o acoperire optimă. Indicatorul luminos ajută la amplasarea optimă a range extenderului în raport cu routerul pentru a capta și transmite cel mai bun semnal wireless. Range extenderul este disponibil la prețul de aproximativ 280 de lei.

Pentru utilizatorii care plănuiesc o deplasare în afara țării cu mai mulți prieteni, o soluție excelentă pentru a optimiza costurile cu traficul de date este routerul portabil LTE M7350. MiFi-ul TP-LINK suportă până la 10 dispozitive conectate simultan, asigurând viteze de download de până la 150Mbps** și upload de până la la 50Mbps. Routerul are un acumulator intern de 2550mAh pentru o autonomie de până la 10 ore și este prevăzut cu slot microSD  cu o capacitate  de până la 32GB, pentru a partaja cu prietenii poze, muzică sau filme. Routerul mobil costă aproximativ 500 de lei.

Nu în ultimul rând, pentru utilizatorii care doresc să înceapă anul cu un router modern, rapid și stabil, opțiunea cu cel mai bun raport calitate preț este routerul wireless dual band Gigabit AC1900 Archer C9. Dispozitivul permite crearea a două conexiuni simultane de mare viteză în benzile de 2,4GHz (600Mbps), respectiv 5GHz (1300Mbps), pentru conexiuni multiple și stabile.

Totodată, dispozitivul dispune de tehnologie beamforming care concentrează semnalul wireless către dispozitivele conectate. Porturile USB 3.0 și USB 2.0 permit partajarea unei imprimante în rețea sau partajarea de fișiere și filme cu celelalte dispozitive sau prin intermediul funcției FTP Server.

TP-LINK România pune la dispoziția clienților săi o linie de suport tehnic (numărul de telefon: +4 031 1011290, tarif normal), care alături de Live Chat-ul de pe pagina www.tp-link.ro, poate fi utilizat de luni până vineri între orele 10:00 și 19:30. În afara orelor de program, utilizatorii pot folosi formularul de suport dedicat, http://www.tp-link.ro/support/contact sau pot trimite un email la adresa support.ro@tp-link.com.

———————————————————————-

*Viteza de transfer poate fi limitată de router.

**Viteza efectivă poate fi limitată de furnizorii de servicii de Internet sau de condițiile de exploatare.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.