Ție cine îți face diminețile mai frumoase? Ție cine îți face diminețile mai frumoase?
Cu toții știm că printre primele bucurii pe care le vrem mereu în fiecare dimineață se numără și o cafea cu un gust deosebit.... Ție cine îți face diminețile mai frumoase?

Cu toții știm că printre primele bucurii pe care le vrem mereu în fiecare dimineață se numără și o cafea cu un gust deosebit. În plus, în ultimul timp, iubitorii de cafea își doresc să nu mai muncească prea mult pentru „aroma dimineții”, ci aceasta să iasă simplu dintr-un aparat de cafea care să fie, totodată, și un adevărat exponent de design.

Recent, am avut ocazia să testez chiar acasă experiența unui barista, odată cu lansarea noilor espressoare automate de cafea de la Saeco. Altfel spus, timp de 10 zile m-am putut bucura în fiecare zi de gustul perfect al cafelei din boabe proaspat măcinate. Cum? Simplu! Prin simpla apăsare a unui buton al aparatului Saeco Incanto Executive am obținut comod și rapid de la espresso la capucino și latte machiato.

Trebuie să vă spun că noul espressor beneficiază de o râșnița ceramică – perfectă pentru măcinarea silențioasă și eficientă a boabelor de cafea, dar și de boiler dublu – ce ajută la prepararea mai multor specialități de cafea consecutiv.

Râşniţa robustă, 100% ceramică, îţi va oferi plăcere pură pentru mai mulţi ani. Componentele ceramice asigură o măcinare perfectă şi permit curgerea apei la debit constant, pentru a extrage complet esenţa boabelor. Spre deosebire de râşniţele “obişnuite”, materialul ceramic previne supraîncălzirea cafelei şi apariţia gustului de ars.

Când vine vorba de fineţea cafelei măcinate, această râşniţă nu va înceta să te uimească. Diverse varietăţi de cafea necesită diverse granulaţii pentru a-şi dezvălui întregul ansamblu de arome. Astfel, această râşniţă are opt setări ajustabile – de la o granularitate extrem de fină, necesară unui espresso de calitate, până la una mai aspră, potrivită unei cafele mai slabe.

În plus, Saeco Incanto Executive are caracteristici unice ce îl diferențiază de alte espressoare de cafea de pe piață cum ar fi carafa pentru lapte cu funcție automată de auto-curățare. Am mai observat în perioada e testare că Incanto Executive vine cu două sisteme separate de încălzire atât pentru furnizarea optimă a cafelei, cât și a spumei de lapte garantând astfel performanță profesională și viteză. Iar acesta oferă senzația unei cafele fără gust ars, mulțumită râșnițelor 100% ceramice.

Cu ajutorul aparatului Saeco Incanto Executive și a funcției de memorare, am obținu cafeaua preferată printr-o simplă apăsare de buton. În plus, espressorul Saeco Incanto Executive este prevăzut cu un sistem patentat de amplificare a stratului de cremă și a structurii cafelei, printr-un buton de reglare contra presiune, dar și de un sistem automat de curățare și detartrare.

Chiar dacă nu mai sunt prea multe de spus de aroma cafelei pe care o dă noul espressor, trebuie, totuși, să menționez că Saeco Incanto Executive este realizat din oțel inoxidabil și beneficiază de un design de ultimă generație.

Saeco Incanto Executive (2)

Iar dacă îți înregistrezi  produsul Saeco din gama Incanto, Xelxis și GranBaristo, achiziționat până  la 31 dec 2015, pe www.philip.ro/welcome și beneficiezi de:

  • 1 an extra de garanție (*în plus față de garanția de 2 ani)
  • Instalare gratuită la tine acasă + un kit de întreținere pentru esspresorul Saeco achiziționat
  • Door to door service – în cazul în care aparatul prezintă defecțiuni, reprezentantul Saeco va veni și ridica aparatul de la tine acasă pentru revizie
  • Verificare tehnică anuală gratuită la tine acasă
  • Serviciile sunt disponibile doar în București.

Specificaţii tehnice

Capacitate carafă pentru lapte

500  ml

Capacitate recipient pentru boabe

350  gr

Capacitate recipient pentru reziduuri

14  porţii

Înălţime max. ceaşcă

150  mm

Fierbătoare de apă

2 (abur instantaneu)

Lungime cablu

0,8  m

Capacitate rezervor de apă

1,6  l

Frecvenţă

50  Hz

Tensiune

230  V

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.