New Trends: Durex reinventează Crăciunul New Trends: Durex reinventează Crăciunul
Durex reinventează Crăciunul prin intermediul campaniei „Crăciunul nu este doar pentru copii”, una care încearcă să-i facă pe adulţi să se bucure şi ei... New Trends: Durex reinventează Crăciunul

Durex reinventează Crăciunul prin intermediul campaniei „Crăciunul nu este doar pentru copii”, una care încearcă să-i facă pe adulţi să se bucure şi ei din plin de cea mai importantă zi a sărbătorilor de iarnă.

Dincolo de semnificaţiile religioase ale acestei sărbători, Crăciunul înseamnă mai mult decât orice o adevărată goană după cadourile pentru copii. Jucăriile, dulciurile, cărţile de colorat sau puzzle-urile stau frumos aşezate la baza bradului până când cei mici dau buzna să vadă ce daruri au primit de la Moşul. Este o imagine frumoasă, pe care o aşteptăm şi noi, adulţii, cu mare emoţie în fiecare an. Ne bucură fericirea lor, ne bucură entuziasmul lor.

Şi totuşi…am uitat ceva!? Am uitat cumva de noi!? Da, de noi adulţii! De ce să nu ne bucurăm şi noi cu acelaşi entuziasm de cadourile de Crăciun?

Durex s-a gândit la asta şi din acest motiv a iniţiat campania „Crăciunul nu este doar pentru copii”.

Astfel, în perioada 05.11.2015 – 31.12.2015, iubăreţii care cumpără orice produs Durex pot înregistra numărul bonului fiscal şi numele magazinului din care au făcut achiziţia în aplicaţia special creată pe pagina https://www.facebook.com/Durex.Romania.

Prin tragere la sorţi, oricine participă la promoţie poate câştiga unul dintre cele 100 de cadouri pregătite de Durex. Regulamentul complet este disponibil pe https://www.facebook.com/Durex.Romania

Un mod perfect pentru oricine să-şi surprindă partenerul sau partenera cu un cadou care, până la urmă, va fi de folos amândurora.

DUREX_LogoFiecare cutie cadou conţine următoarele produse:

  • un pachet DUREX PLEASURE ME 3 buc.
  • un pachet DUREX TASTE ME 3 buc.
  • un pachet DUREX REAL FEEL 10 buc.
  • un pachet DUREX MUTUAL PLEASURE 10 buc.
  • un gel DUREX PLAY STRAWBERRY 50ml
  • un gel masaj DUREX GUARANA 2 în 1
  • un DUREX RING

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.