H&M, vânzări în creștere pentru întreg anul 2015 H&M, vânzări în creștere pentru întreg anul 2015
Retailerul de fashion H&M, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața europeană de profil, raportează un plus de 4% al veniturilor în... H&M, vânzări în creștere pentru întreg anul 2015

Retailerul de fashion H&M, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața europeană de profil, raportează un plus de 4% al veniturilor în monedă națională (coroane suedeze) pentru luna noiembrie 2015, comparativ cu aceeași lună  a anului trecut.Oficialii companiei se plâng totuși de faptul că vremea neobișnuit de caldă pentru această perioadă a anului a dat puțin peste cap vânzările de haine groase în magazinele din America de Nord dar și în câteva țări europene.

Potrivit celui mai recent raport al retailerului suedez, compania a deschis în luna noiembrie 117 magazine noi, numărul total al acestora ajungând la 3.924 – pe 30 noiembrie 2015 -, comparativ cu 3.511, la finalul perioadei similare a anului trecut.

În ceea ce privește trimestrul patru al anului în curs, H&M raportează un plus al vânzărilor cu 9% în monedele locale ale țărilor în care este prezentă compania, și de 14% raportat la coroana suedeză.

Totodată, în intervalul 1 decembrie 2014-30 noiembrie 2015, reprezentanții H&M spun că încasările companiei au avut un avânt de 11%, ajungând la circa 22 de miliarde de euro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.