247Digital a început colaborarea cu GSMnet.ro 247Digital a început colaborarea cu GSMnet.ro
Începând de luna aceasta, 247Digital a început colaborarea cu unul dintre cele mai importante magazine din România de accesorii pentru telefoane, tablete, PC și... 247Digital a început colaborarea cu GSMnet.ro

Începând de luna aceasta, 247Digital a început colaborarea cu unul dintre cele mai importante magazine din România de accesorii pentru telefoane, tablete, PC și laptopuri, GSMnet.ro.

Cei de la GSMnet.ro au apărut în lumea digitală încă din 2003 și de atunci și până în prezent s-a aflat într-o continuă creștere și dezvoltare, devenind astfel unul dintre cele mai cunoscute magazine online de componente si accesorii GSM.

Cu o oferta de peste 6000 de produse, acesta acopera un target larg de consumatori, cu bugete si preferinte variate. GSMnet.ro se adresează atât service-urilor GSM cât și end-userilor ce își doresc un accesoriu unicat pentru telefonul mobil, o husă cu un design aparte sau un gadget interesant.

Magazinul online GSMnet.ro își propune să ofere clienților săi mai mult decât tehnologie – o experiență de shopping unică, facilitată de tool-uri personalizate precum funcția de căutare după modelul telefonului.

Pentru că afilierea este un domeniu foarte căutat, de la începutul lunii decembrie, cei de la GSMnet.ro poti fi găsiți pe cele mai importante site-uri de afiliere existente în România, la ora actuală – ProfitShare oferind un procent de 8% pentru toate produsele comercializate.

Comunicarea cu magazinul GSMnet.ro va fi asigurată de 247Digital, aceștia ocupându-se de tot ce înseamnă comunicate către site-urile interesate de produsele magazinului, review-uri ale acestora și inclusiv produse pentru concursurile care se vor desfășura pe site-urile colaboratorilor.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.