Bringo arata interesul crescut pentru cumparaturi inteligente si livrate rapid! Bringo arata interesul crescut pentru cumparaturi inteligente si livrate rapid!
Fie ca esti in criza de timp, fie ca vrei sa eviti aglomeratia, Bringo iti sta la dispozitie cu un serviciu unic in Romania:... Bringo arata interesul crescut pentru cumparaturi inteligente si livrate rapid!

Fie ca esti in criza de timp, fie ca vrei sa eviti aglomeratia, Bringo iti sta la dispozitie cu un serviciu unic in Romania: cumparaturi inteligente si livrate rapid! La o luna de la lansarea oficiala a aplicatiei, comportamentul de consum al utilizatorilor releva cifre interesante.

Bringo a fost considerat util in egala masura de catre barbati si femei, cu o usoara crestere pe segmentul feminin de public – 52% dintre cei care au apelat la serviciile unui livrator Bringo au fost femei, comparativ cu 48% barbati.

In ceea ce priveste intervalul orar in care au fost cele mai multe solicitari catre platforma, 68% dintre comenzi s-au realizat in a doua parte a zilei, intre orele 16:00 – 22:00. Intersul utilizatorilor a fost preponderent pentru magazinele de tip supermarket (51%), magazinele specializate (27%) si farmaciile (22%) ocupand locurile doi, respectiv trei in acest top de interese.

Un alt indicator important este timpul de livrare a cosului comandat, care se incadreaza in 40 de minute pentru 80% dintre comenzi, o dovada in plus a unui sistem util, inteligent si rapid creat de catre Bringo.

 “Ne asteptam ca in luna decembrie numarul de comenzi sa creasca intr-un ritm alert, atat pentru ca piata a perceput in mod corect utilitatea aplicatiei cat si pentru ca decembrie este, cu precadere, o luna cu un volum mare de tranzactii si comenzi. Tocmai de aceea, avem o promotie speciala pentru utilizatorii aplicatiei Bringo: in luna decembrie, serviciul de shopping si livrare costa numai 8 lei.” declara Ovidiu Caprita, CEO Bringo.

Aplicatia, disponibila in App Store ( https://goo.gl/3OyLpw ) si Google Play ( https://goo.gl/90WU22 ), iti permite sa alegi magazinul si apoi sa creezi cosul de cumparaturi selectand produsele dorite. Un livrator raspunde cererii tale, face cumparaturile in locul tau si ti le aduce direct la usa. Poti discuta cu livratorul in timp real, telefonic, prin chat in aplicatie si esti informat daca un produs comandat de tine nu mai este in stocul magazinului, avand posibilitatea de a opta pentru un alt produs.

Bringo este punctul de intalnire a trei piete cu potential si interes major: comerciantii, care au la dispozitie, fara nici o cheltuiala initiala, un canal de vanzare inteligent, clientii, care au nevoie de solutii inteligente de cumparare, prin care sa economiseasca timp, si livratorii, cei care detin timpul necesar si care pot sa isi asigure un venit suplimentar lucrand in conditiile si in intervalul in care au disponibilitate”, declara Mihai Paun, CEO Ascend NetSolutions, compania care a dezvoltat platforma Bringo.

Bringo, dezvoltata de Ascend NetSolutions este prima aplicatie mobile care te ajuta sa economisesti timp la cumparaturi: comanzi direct din aplicatie, dintr-o gama variata de magazine, si un livrator special ridica produsele si ti le aduce acasa.

Ascend NetSolutions detine un istoric important in dezvoltarea de aplicatii inteligente si inovatoare, fiind compania care a dezvoltat Star Taxi, Oliviera si eChiosc, aplicatii premiate de-a lungul timpului, precum si alte aplicatii de top, pentru companii de renume.

infographic-01

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.