A apărut Digno Rafre, primul smartphone care se spală cu apă și săpun A apărut Digno Rafre, primul smartphone care se spală cu apă și săpun
Japonezii de la Kyocera Corp. vor pune în vânzare, săptămâna viitoare, primul smartphone din lume care se poate spăla cu apă și săpun. Modelul... A apărut Digno Rafre, primul smartphone care se spală cu apă și săpun

Japonezii de la Kyocera Corp. vor pune în vânzare, săptămâna viitoare, primul smartphone din lume care se poate spăla cu apă și săpun.

Modelul Digno Rafre va fi pus în vânzare la 11 decembrie la prețul de 57.000 de yeni (circa 436 de euro) și dispune de “o funcționare impermeabilă” atât în ce privește ecranul cât și carcasa care pot fi spălate de “mână” cu apă și săpun.

Impermeabilitatea telefonului Digno Rafre permite utilizatorului spălarea aparatului sub jetul de apă, cum se arată în clipul promoțional, sau să nu se strice în cazul în care este scăpat accidental în cadă sau în vasul de la toaletă.

Compania încearcă prin acest produs să ajute utilizatorii să mențină telefoanele curate, dat fiind că ecranele lor pot conține până la 600 de bacterii (de 30 de ori mai mult decât vasul de la toaletă), potrivit unui studiu recent realizat de Universitatea din Barcelona (UB).

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.