Cum influenteaza arhitectura si arta bijutieriile contemporane?! Cum influenteaza arhitectura si arta bijutieriile contemporane?!
In inima Bohemiei, maestri cehi ce stapanesc arta cristalelor si metalelor pretioase si-au imaginat o colectie rafinata de bijuterii, institulata Crystal Gothic. Inspirati de... Cum influenteaza arhitectura si arta bijutieriile contemporane?!

In inima Bohemiei, maestri cehi ce stapanesc arta cristalelor si metalelor pretioase si-au imaginat o colectie rafinata de bijuterii, institulata Crystal Gothic. Inspirati de castelele si de bisericile din Praga, acestia  au reinterperatat vitraliile, rozetele si elementele specifice arhitecturii gotice in bijuterii contemporane cu o simbolistica aparte.

Imbinand traditia cu modernitatea, colectia Preciosa “Crystal Gothic” transmite forta, mister si eleganta. Disponibila in Romania pe www.mazza.ro, aceasta se adreseaza unei femei  care indrazneste prin aparitiile ei sofisticate sa intrige imaginatia si sa subjuge privirea.

Colierele, pandantivele si cerceii Grandeur, Rosette, Lan si Starry Sky impresioneaza prin aspectul masiv si dantelaria metalelor, ornate cu cristale mici si stralucitoare! Natura a inspirat mereu maestrii bijutieri sa creeze bijuterii cu forme organice si vegetale. Florissa, Crystal Rose, Crystal Bud si Romantic Gem reinterpreteaza liniile armonioase ale frunzelor si florilor intr-o feerie glaciala.

Fresh style aduce o nota moderna prin pandantive si inele cu forme geometrice, tridimensionale, ce mixeaza metalelele sicristalele colorate. Noutatea exclusiva a noii colectii Preciosa sunt insa colierele si bratarile Scarlette, ce capteaza intr-un invelis sub forma de plasa, cristale mici si transparente cu o stralucire scanteietoare!

De-a lungul timpului, cristalul a fost considerat “expresiea” onoarei si spiritului nobil, transparenta naturala fenomenul de reflexie a luminii avand un efect hipnotizant asupra privitorului. Cand spui Bohemia, spui cristal! In aceasta regiune a Cehiei s-a nascut cristalul pur si veritabil care continua sa se fabrice si azi continuand o traditie de sute de ani, luand forme neasteptate: de la obiecte functionale sau de decor, pana la bijuterii stralucitoare!

Cu sediul central in Jablonec nad Nisou, Cehia si cu reprezentante comerciale in 7o de tari,, dar si in Romania la etajul 1 al Baneasa Shopping City, Preciosa reuneste o selectie ampla de bijuterii elegante (cercei, inele, coliere, pandantive, bratari, accesorii pentru mirese disponibile si pe www.mazza.ro), accesorii dedicate barbatilor, obiecte decorative, ce pot deveni cadourile ideale pentru o zi de nastere, o cununie civila, o nunta, un botez sau un simplu prilej de rasfat.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.