Centrul Medical Anadolu oferă consiliere medicală gratuită în România    Centrul Medical Anadolu oferă consiliere medicală gratuită în România   
Centrul Medical privat Anadolu din Istanbul, unul dintre cele mai performante 5 spitale din lume va organiza la începutul lunii decembrie vizite pentru consiliere... Centrul Medical Anadolu oferă consiliere medicală gratuită în România   

Centrul Medical privat Anadolu din Istanbul, unul dintre cele mai performante 5 spitale din lume va organiza la începutul lunii decembrie vizite pentru consiliere medicală gratuită în Romania.

Acestea se adresează publicului larg si vor avea ca teme principale chirurgia oncologică și afecțiunile ginecologice. „Se va pune accent în special pe cele mai noi metode chirurgicale şi tratamente de ultimă generație din domeniul oncologiei, de care pot beneficia pacienții Centrului Medical Anadolu”, a declarat Asli Akyavas, Director Servicii Internationale, Centrul Medical Anadolu Istanbul.

Acestea vor fi prezentate, dar mai ales explicate pe înțelesul publicului larg de către  Prof. Dr. Fatih Agalar- MD Prof în Chirurgie Oncologică și Prof. Dr. Fatih Gucer- MD Prof. în Ginecologie și Oncologie.

Astfel, specialiștii în chirurgie și ginecologie oncologică ai Centrului Medical Anadolu din Turcia se vor afla la dispoziția pacienților interesați din Brașov, joi 3 decembrie, la Hotelul Kronwell (et. 3, Sala P. Kotler), începând cu orele 09.30 si din Bucuresti, vineri, 4 decembrie, Biroul Anadolu România (str. Hatmanul Arbore 15-19), începând cu orele 09.30.

Participarea este gratuită, dar înregistrarea telefonică este obligatorie. Locurile sunt limitate. Participantii se pot înscrie numai telefonic, apelând numărul 0725.595.095 (tarif normal).

În fiecare an, unu din cinci pacienți ai clinicii private Anadolu din Istanbul este român. Sunt atrași în primul rând de renumele pe care îl are pe piața internațională de profil: este centru de excelență pentru oncologie, chirurgie cardiovasculară, transplant de măduvă, neurochirurgie, sănătatea femeii, fertilizare in vitro și se află în top 5 cele mai bune spitale la nivel mondial.

Centrul Medical Anadolu este parte a Fundației Anadolu, înființată în 1979. Spitalul a luat naștere în 2005, în urma afilierii unice în Europa cu Johns Hopkins Medicine, din Statele Unite. Acest parteneriat presupune atât contactarea specialiștilor americani pentru a doua opinie medicală cât și instruirea permanentă a  personalului de la Istanbul de către medici certificati de  consiliul Statelor Unite ale Americii.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.