J&B lanseaza campania #blendingspirits

Giacomo Justerini, pe numele lui, venise la Londra cu afaceri. Dar visa si la intalnirea cu Margherita Bellino, cantareata de opera pe care o iubea in secret. Amorul nu a fost sa fie. Dar cum norocul si-l face omul cu mana lui, Justerini a devenit in scurt timp distiller-ul connoisseur din cercurile aristocrate. Astfel, aristocratia engleza incepe sa-si asezoneze ceaiul cu apa vie, stramosul whisky-ului de azi.

Bautura devine atat de populara incat, in anul 1831, ajunge si in atentia lui Alfred Brooks, un gentleman englez de success. Brooks intra in afacere, iar in urma acestui blend de personalitati, ia nastere J&B. Adica Justerini si Brooks.

Asa ajung un italian si un englez la baza unui blend recunoscut in toata lumea. Sange latin si politeturi britanice transforma pasiunea italianului intr-un adevarat fenomen.

Astazi, J&B, renumitul blended whisky, porneste de la reteta care sta la baza succesului sau mondial si creeaza Blending Spirits: platforma care uneste spiritele independente pentru ca din amestecul lor se nasc intotdeauna energii nebanuite si idei remarcabile.

Campania J&B Blending Spirits este despre asocierea a doua personalitati, concepte sau fenomene total diferite si energia buna care rezulta din aceste combinatii surprinzatoare.

Aceste ingrediente diametral opuse se vor intalni in alaturari neasteptate asa cum s-a intamplat cand Justerini l-a intalnit pe Brooks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.