Vodafone Romania lanseaza portofoliul Red Express Vodafone Romania lanseaza portofoliul Red Express
Vodafone Romania isi lanseaza noul portofoliu de solutii de comunicare pentru companiile ce au sub 10 angajati, sub numele Red Express. Portofoliul simplificat de... Vodafone Romania lanseaza portofoliul Red Express

Vodafone Romania isi lanseaza noul portofoliu de solutii de comunicare pentru companiile ce au sub 10 angajati, sub numele Red Express.

Portofoliul simplificat de solutii de comunicare Red Express are preturi ce pornesc de la 10 Euro, fara TVA, pentru abonamentul Red Express 10, ce include convorbiri nationale nelimitate, precum si 1,5 GB trafic de date.

Toate abonamentele din portofoliul Red Express includ solutia SecurityPro 2.0, ce ofera securitate si protectie antivirus si antimalware la nivel de retea. Mai mult, incepand cu abonamentul Red Express 35, companiile primesc in pachet si serviciul de asigurare a smartphone-ului.

Portofoliul Red Express ofera companiilor mici acces la terminale de top, la preturi avantajoase. Printre smartphone-urile de ultima generatie disponibile la preturi promotionale se numara si Samsung Galaxy A5, cu o capacitate de 16GB si compatibilitate 4G, ce poate fi achizitionat pentru 0 Euro, impreuna cu abonamentul Red Express 20, in valoare de 20 Euro/luna, fara TVA.

Structura noilor abonamente este disponibila in tabelul de mai jos:

  Red Express 10 Red Express 13 Red Express 20 Red Express 35 Red Express 60
Convorbiri si SMS-uri Nelimitat, national Nelimitat, national Nelimitat, national Nelimitat, national Nelimitat, national
Convorbiri internationale   200 minute 500 minute 700 minute 1.500 minute
Beneficii in roaming     400 unitati / 500 MB 1.000 unitati / 1 GB 1.500 unitati / 1,5 GB
Trafic de date 1,5 GB 2 GB 4 GB 8 GB 10 GB

Noul portofoliu face parte din strategia Vodafone Romania de a fi un partener de incredere pentru companiile mici si mijlocii si completeaza beneficiile acordate utilizatorilor, ce include, printre altele, servicii de account management dedicate si acces la cea mai rapida retea 4G din Europa, potrivit cercetarilor OpenSignal.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *