“Spectre”, record la încasări în Marea Britanie “Spectre”, record la încasări în Marea Britanie
“Spectre”, ultimul din seria James Bond cu actorul britanic Daniel Craig în rolul agentului special, a stabilit un nou record în ce privește încasările... “Spectre”, record la încasări în Marea Britanie

“Spectre”, ultimul din seria James Bond cu actorul britanic Daniel Craig în rolul agentului special, a stabilit un nou record în ce privește încasările la debut în Marea Britanie, depășind “Harry Potter: Prisoner of Azkaban” (2004), scrie UPI.com, citat de Agerpres.

‘Spectre’ a strâns 64 de milioane de dolari în piața britanică și irlandeză în prima săptămână de la lansare, filmul fiind proiectat în 647 de cinematografe.

Cel de-al patrulea film al francizei 007 cu Daniel Craig în rolul principal a înregistrat încasări uriașe și în Norvegia, Olanda, Finlanda și Danemarca.

Având ca producători pe Michael Wilson și Barbara Broccoli, Spectre a strâns în cele șase teritorii unde a fost lansat peste 80 de milioane de dolari, fără să fie încă lansat în piața cinematografică din SUA (lansarea nord-americană va avea loc la 6 noiembrie).

Estimările analiștilor pentru încasările din weekend-ul de debut pe piața americană se plasează între 70-75 de milioane de dolari.

Dacă predicțiile analiștilor se vor confirma “Spectre” ar putea fi al doilea film al seriei James Bond cu cele mai mari încasări la debut, după “Skyfall”, care însă a strâns per total la nivel internațional peste 1,1 miliarde de dolari.

Afis_SPECTRE

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.