Beko lansează tehnologia EverFresh+ Beko lansează tehnologia EverFresh+
Nu mai este un secret faptul că alimentația joacă un rol important în starea pe care o avem și, în special, că prin consumul... Beko lansează tehnologia EverFresh+

Nu mai este un secret faptul că alimentația joacă un rol important în starea pe care o avem și, în special, că prin consumul regulat de fructe și legume proaspete ne menținem organismul puternic și energic. Însă, pentru a avea alimente proaspete la îndemână, trebuie să mergem des la cumpărături, ceea ce nu este tocmai comod.

Beko a oferit dintotdeauna tehnologii și soluții ingenioase pentru menținerea prospețimii alimentelor. Astfel, în cadrul noii game de aparate frigorifice, Beko a integrat compartimentul EverFresh+, special proiectat pentru păstrarea prospețimii fructelor, legumelor și a verdețurilor.

Combina frigorifica 2_Beko Everfresh+Acesta reglează nivelul umidității la interior, prin designul constructiv unic al sertarului și prin intermediul curenților de aer. Astfel, se reduce semnificativ efectul de uscare a fructelor și legumelor și se prelungește durata de conservare a acestora, pentru o prospețime ce durează până la 30 de zile*.

Acum ne putem bucura de alimente proaspete la fel ca în ziua cumpărării, fără a mai fi nevoiți să pierdem mult timp la cumpărături. Cu noul compartiment EverFresh+, fructele și legumele vor avea întotdeauna un gust extraordinar, indiferent când dorim să le consumăm, păstrându-și vitaminele și substanțele nutritive.

Mai multe detalii despre avantajele oferite de produsele Beko cu Everfresh+ puteți găsi pe site-ul Beko și într-un video dedicat: http://www.beko.ro/everfresh+/.

————————

*testat SGS

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.