Wizz Air anunță o nouă rută din Tîrgu Mureș spre Karlsruhe / Baden-Baden Wizz Air anunță o nouă rută din Tîrgu Mureș spre Karlsruhe / Baden-Baden
Wizz Air anunţă astăzi o nouă rută cu plecare de la baza sa din Târgu Mureş spre Karlsruhe/Baden-Baden în Germania. Cursa, care va fi... Wizz Air anunță o nouă rută din Tîrgu Mureș spre Karlsruhe / Baden-Baden

Wizz Air anunţă astăzi o nouă rută cu plecare de la baza sa din Târgu Mureş spre Karlsruhe/Baden-Baden în Germania. Cursa, care va fi operată de două ori pe săptămână, va avea prima plecare pe 23 martie, miercuri, urmând ca apoi să fie programată în fiecare zi de luni şi vineri. Noua rută Wizz Air este cea de-a patra cursă low–cost între Târgu Mureş şi Germania după Dortmund, Frankfurt Hahn şi München-Memmingen.

Baden-Baden, oraşul balnear din sud-estul Germaniei, aşezat aproape de graniţa cu Franţa şi Elveţia, este o destinaţie populară atât pentru complexurile sale cu izvoare termale, cât şi pentru parcul său tematic Europa-Park, al doilea ca popularitate din Europa.

Biletele pentru noua rută încep de la 109* lei şi sunt deja disponibile pe wizzair.com.

RUTA NOUĂ WIZZ AIR DIN TÎRGU MUREȘ:

 

Rută Zile de operare Start Tarife de la*
Tîrgu Mureș – Karlsruhe/  Baden-Baden luni, vineri 23 martie 2016 109 LEI

Tamara Mshvenieradze, Corporate Communications Manager Wizz Air

“Odată cu lansarea noii rute între Tîrgu Mureș și Karlsruhe/Baden-Baden oferim zboruri către 4 aeroporturi din Germania de la baza din Târgu Mureș. Clienții noștri se pot bucura de tarife scăzute și de servicii de calitate oferite de echipajele noastre române în fiecare zi. Pagina noastră de Internet și aplicațiile pentru smartphone sunt cele mai bune metode pentru a rezerva rapid un loc cu tarif mic și pentru a selecta alte servicii dorite, pentru un plus de confort. Suntem nerăbdători să le urăm bun venit multor noi vizitatori în România și să transportăm mai mulți călători români în interes de afaceri sau pentru relaxare, cu aeronavele noastre moderne A320.”

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.