Wizz Air dă startul unor rute noi cu plecare din București Wizz Air dă startul unor rute noi cu plecare din București
Wizz Air a anunțat astăzi începerea zborurilor pe cele mai noi rute din București, spre Pescara (Italia) și Stockholm (Suedia). Ruta către Stockholm a... Wizz Air dă startul unor rute noi cu plecare din București

Wizz Air a anunțat astăzi începerea zborurilor pe cele mai noi rute din București, spre Pescara (Italia) și Stockholm (Suedia).

Ruta către Stockholm a debutat săptămâna aceasta, luni, când zborul spre aeroportul Stockholm Skavsta a decolat cu 150 de pasageri la bord. Pe această rută sunt operate două zboruri săptămânale, lunea și vinerea, în timp ce cursele pe ruta București – Pescara încep astăzi și vor fi oferite tot de două ori/săptămână, joi și duminică.

Zborurile către Suedia vor conecta Bucureștiul la acea de-a treia destinație din Scandinavia către care operează compania, după Oslo și Malmo.

Pescara reprezintă cel de-al 13-lea oraș din Italia unde Wizz Air oferă oportunități de călătorie clienților din București și din regiunile apropiate. Italia este țara cu cele mai multe destinații WIZZ din România. Biletele pentru noile rute sunt disponibile la prețuri care încep de la 109* LEI și pot fi rezervate pe wizzair.com.

RUTE NOI WIZZ AIR DIN ROMÂNIA: 

Rute Zile de operare Start Tarife de la*
București – Stockholm Skavsta joi, duminică 26 octombrie 2015 129 LEI
București – Pescara luni, vineri 29 octombrie 2015 109 LEI

Tamara Mshvenieradze, Corporate Communications Manager Wizz Air

“Zborurile care încep săptămâna aceasta din România spre Stockholm și Pescara sunt programate ideal pentru city break-uri. Totodată, acestea oferă oportunități foarte bune de călătorie pentru oamenii de afaceri care trebuie să petreacă mai multe zile în orașul de destinație. Știm că România are legături economice și culturale puternice cu Italia și, de aceea, am ales să consolidăm în continuare oferta către estul țării.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.