Visuri la cheie prezintă povestea unei handbaliste care a renunțat la carieră pentru familie Visuri la cheie prezintă povestea unei handbaliste care a renunțat la carieră pentru familie
Echipa Visuri la cheie continuă să schimbe destine și săptămâna aceasta. În cea de-a șasea ediție a emisiunii, Dragoș Bucur, Alina Vîlcu, Adela Pârvu... Visuri la cheie prezintă povestea unei handbaliste care a renunțat la carieră pentru familie

Echipa Visuri la cheie continuă să schimbe destine și săptămâna aceasta. În cea de-a șasea ediție a emisiunii, Dragoș Bucur, Alina Vîlcu, Adela Pârvu și Andrei Samoil rămân în București și împlinesc în numai două săptămâni visul familiei Mărgulescu de a avea o locuință complet renovată și utilată.

Adina și Ana, fiica ei, duc o viață grea și se luptă zilnic cu neajunsuri și boala fetiței, care evoluează extrem de rapid. Adina Mărgulescu are 46 ani și este fostă sportivă de performanţă. În prezent, ea este profesor de educație fizică și sport și antrenor al unei echipe de handbal din București. Chiar dacă a avut o carieră strălucită în handbal, fiind și campioană europeană la acest sport, Adina a decis să renunțe pentru a se putea dedica complet fiicei sale.

Ana s-a născut prematur în anul 2005, având grave probleme la inimă. Doctorii au recomandat atunci să nu se intervină chirurgical, ci să se aştepte până când fata va ajunge la vârsta de 6 ani, în speranţa că defectul septal ventricular se va închide de la sine. Însă, din păcate, nu s-a întâmplat aşa. An de an micuța a fost la control de specialitate, pentru a fi monitorizată, dar la ultima consultație s-a constatat că starea ei de sănătate s-a degradat considerabil și a devenit foarte gravă.

A fost operată, iar Adina a depus eforturi supraomenești pentru acest lucru, trecând prin cele mai grele momente din viața ei. Totul a culminat și cu divorțul de soțul său, care s-a petrecut în același an în care fata a fost operată pe inimă. Ana suferă și de hipertensiune pulmonară severă, ca urmare a complicațiilor apărute din cauza bolii de inimă. În ciuda problemelor de sănătate pe care le are, Ana este un copil vesel, cu rezultate excepționale la învățătură.

Timp de două săptămâni, mama și fiica vor pleca într-o vacanță de neuitat, iar echipa Visuri la cheie le va îndeplini mai multe dorințe. Când vor reveni, ele vor primi o nouă locuință și o șansă pentru un trai mai bun.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.