Trench-ul, sarbatorit in Orientul Mijlociu Trench-ul, sarbatorit in Orientul Mijlociu
Casa de moda Burberry a sarbatorit comunitatea creativa a Orientului Mijlociu prin intermediul platformei digitale „Art of Trench”. In cadrul acestui proiect peste  30... Trench-ul, sarbatorit in Orientul Mijlociu

Casa de moda Burberry a sarbatorit comunitatea creativa a Orientului Mijlociu prin intermediul platformei digitale „Art of Trench”. In cadrul acestui proiect peste  30 de personalitati din lumea filmului, a artei, designului, sportului, modei, tehnologie digitala, entertainment si business  din Emiratele Arabe Unite, Qatar, Kuweit, Bahrian sau din orasele Londra si Los Angeles au fost surprinse purtand trench-ul clasic, britanic. 

Imaginile realizate in cadrul acestui proiect  vor fi disponibile pe conturile Tumblr, Facebook, Twitter, Instagram, Youtube, Pinterest ale Burberry, dar si pe platforme din estul mijlociu si vor fi promovate printr-o serie de evenimente ce vor prezenta povestea din spatele fiecarui portret.
Platforma „Art of Trench”  sarbatoreste trench-ul britanic si oamenii care il poarta, invitand oameni din intreaga lume  sa incarce pe aceasta on-line fotografii purtand trench-uri. Platforma a fost lansata in 2009 prin intermediul unor fotografii realizate de Scott Schuman (The Sartorialist), are peste 25 de milioane de vizualizari si contine portrete realizate in Brazilia, Chicago, Chengdu, Hong Kong, India, India, Istanbul, Kiev, London, Paris, Seoul, Shanghai, Taipei si Los Angeles.

Mereu in trend, cu un design versatil, indiferent de gusturile vestimentare, trench-ul este o piesa atemporala care se bucura de aceeasi popularitate ca in urma cu o suta de ani, cand a fost imaginat de Thomas Burberry, odata cu inventarea materialului impermeabil, numit gabardina.Tocmai de aceea, nu ar trebui sa lipseasca din garderoba femeilor, oferind o aparitie impecabila, de fiecare data cand este purtat.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.